Bloggarkiv

måndag 27 januari 2020

Bli med på frekvenshöjande Live event på facebook!

I mitt arbete för att hjälpa människor i deras personliga och spirituella utveckling, höll jag tillsammans med Fredrik några Live-event på facebook, och de blev stor success. Nu har många som varit med efterfrågat fler event då de känt att det hjälper dem framåt.

Så nu är det dags för ett nytt frekvenshöjande Live Event Söndagen den 2:a februari kl 20.00
Vi har upptäckt att det viktigaste som hindrar människor att komma dit de vill med sitt liv, är "motstånd". Motståndet finns som negativa känslor som sitter i kroppen, och som mentala program som finns i undermedvetandet och som ovanor i tänkandet. (Människor har också program precis som datorer har. Och dessa programmen styr hur människor fungerar och vad som händer i deras liv.) Allt har en frekvens, och det är just frekvenserna som bestämmer vad man drar till sig, det är detta som är Lagen om Attraktion.

Fokuset & intentionen med våra Live event är frekvenshöjning, och att släppa motstånd som håller människor låsta i låga frekvenser.

När man höjer sin frekvens så blir allt bättre i livet, allt ljusnar, - och hälsa, humör, flöde & inspiration ökar i samma takt. I tillägg får man hjälp från UNIVERSUM att skapa livet precis som man önskar det.

V håller miniföredrag om hur man höjer sin frekvens & energi, sen blir det Clearing av motstånd, och till slut en frekvenshöjande guidad meditation.

Ni är alla hjärtligt välkomna att vara med oss i våra event.Anmäl dig här:

https://www.21dagarshealing.com/reservera-plats.htmlAnmäl dig även till vår facebook grupp: Isilia & Fredriks Informationsgrupp för kurser & live event där du får löpande uppdatering om clearings, kurser och andra nyheter:

https://www.facebook.com/groups/454442815198306/
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar