lördag 2 februari 2019

Kärlek - hur kan man skaffa sig mer av det?

www.21dagarshealing.com


Alla önskar kärlek, men försvinnande få vet vad det är. För att verkligen veta vad något är måste man ju ha upplevt det någon gång. Lika lite som man kan veta hur en jordgubb smakar utifrån en beskrivning i en bok, lika omöjligt är det att veta vad Kärlek är utan att ha upplevt det själv. 

Kärlek är inte sex, det är inte beroende, krav eller förälskelse. Kärlek är ett sätt att vara i världen, där man väljer att vara vänlig, ha vördnad för alt liv och kunna sätta andra framför sig själv.
Kärlek är kraftfullt som en vulkan samtidigt som det är mjukt och vart som en solstråle på kinden. 
Vi människor önskar att kärlek från någon annan. Vi förstår inte att om vi ser till att ha kärlek i vårt eget hjärta - då HAR vi kärlek och är inte beroende av att få det från andra. 

Förstod vi det här, ville vi sluta leta efter personer, och istället leta i vårt eget inre. Kärlek är väldigt behagligt och tillfredsställande, man blir lycklig av det. Kärlek är det alle önskar sig - om de vet det eller inte. Alla letar efter kärlek medvetet eller omedvetet. 

Dessutom: vill man ha en nära relation till Högsta Källan (Gud, Upphovet, Universum) är det nödvändigt att höja sin frekvens så att man kan känna Kärlek. 

Egentligen är det hela ganska enkelt. Vi bara väljer bort alt som har låg frekvens och fokuserar på det som har hög frekvens. Allt som finns har en frekvens och människans "fria vilja" går ut på att vi själv kan välja vad som skall få vårt fokus, vad vi vill utsätta oss för, och vad vi vill ta in. 


För att du skall förstå det här är det nödvändigt att veta om Dr Hawkins Scale of consciousness. David och hans team av consciosness researchers skapade en skala från 0 till 1000,  (liknande sätt som Celcius gjorde när han skapade sin 100-gradiga temperaturskala), och med den här skalan som utgångspunkt testade de frekvensen på alla de känslor som människor har och placerade de på skalan. 

Hawkins & Co  använde metoden kinesiologisk muskeltestning. Metoden är fortfarande omdiskuterad men används av många professionella terapeuter mm världen över. I korthet går metoden ut på att människan kropp "vet" vad som är sanning och vad som är lögn, och den vet vad som är bra for kroppen och vad som är skadligt. Man testar styrkan i musklerna när man utsätts för olika påverkan. Om man håller naturligt c-vitamin i handen och blir testad kommer ens muskler vara starka, om man håller aspartam i handen blir musklerna svaga. Förklaringen är att meridiansystemet får en liten kortslutning varje gång man utsätter sig för något skadligt eller något med väldigt låg frekvens. 

(Här ser du skalan de kom fram till. Den kan köpas laminerad, med mycket info på baksidan, här: http://veritaspub.com/index.php/map-consciousness-c-170 )

Men tillbaka till Kärleken. På den här skalan är 0 den fysiska döden och 1000 är högsta graden av Enlightenment och högsta frekvens som är möjligt att ha med en fysisk kropp. Ju längre upp på skalan du kommer ju bättre har du det, ju bättre Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...