onsdag 29 mars 2017

Vad man behöver undvika om man vill upp i frekvens


www.21dagarshealing.com

Jag brukar helst fokusera på det positiva för att stärka och poängtera det, men jag ser att det är viktigt och nödvändigt att också beskriva vad man bör undgå om man vill höja sin frekvens. 
Valet är fortfarande fritt, så det här skriver jag till dig som inte vill slösa tid (livstider) och som är redo att välja bort allt som drar dig ner i frekvens, så att du kan gå raka vägen upp i frekvens - mot Enlightenment. 

Vad är Enlightenment ?

Enlightenment är ett mycket högfrekvent tillstånd  där Livet känns lätt och glädjefyllt, saker lägger sig till rätta för en,  man upplever frånvaro av tankar, det är en konstant inre frid, det är stark kärlekskänsla i hjärtat och en obeskrivlig upplevelse av att vara ett med Källan och med allt. Det är en känsla att äntligen komma Hem.  Alla har vi en längtan i oss, vi försöker att bli lyckliga igenom att skaffa oss  ny bil, mer pengar, den perfekta partnern osv. och förstår ej att det handlar om  en omedveten längtan efter Enligthenment.

Sanning eller inte sanning?

Anders Celcius skapade en skala för att mäta temperatur och sa att noll är där vatten fryser och 100 är där vatten kokar. 
Dr. David Hawkins & Co skapade genom sin Consciousness research också en skala, en som beskriver de olika nivåerna av medvetenhet. På den här skalan, som går från 0 - 1000, finns bl.a. känslorna. De positiva behagliga känslorna finns över 200 på skalan, och de negativa finns under 200. Sanningen med stort S finns över 200, i stigande grad uppåt. Kärlek finns från 500 och upp, och Enlightenment från 600 och upp. Du kan läsa mer om det här i artikeln:  Dr. David R. Hawkins och hans "Scale of consciousness. Så kort sagt, ju högre upp på skalan man kommer, ju bättre får man det. Man får tillgängligt mer glädje, kärlek, Livskraft och Sanning.

Hur skapar man lycka?

I Kristendomen finns regler för vad man får göra och vad man inte får göra, och de måste man följa om man vill undgå straff efter att man dör. Så har människorna i alla fall tolkat det.
Men meningen med de tio budorden hade ursprungligen inget med religion att göra, de var helt enkelt navigeringsinstruktioner för att lyckas i livet på Jorden, de är simpel vägledning i vad göra och vad inte göra om man vill ha det bra och vara lycklig. För när vi över tid tar val och gör saker som sänker oss i frekvens kommer vi snart ner på de lägre frekvensnivåerna, och där finns alla de obehagliga känslorna och all slags lidande som vi då får uppleva. 
Den goda nyheten är: att om du vet och tar konsekvensen av den här kunskapen behöver du inte lida mer men kommer få det bättre och bättre.

Vad man behöver undvika om man vill upp i frekvens

Några gånger är det lätt att veta vad som har hög frekvens och vad som inte har det. I alla fall om man tänker till lite. Skräck & vålds-filmer/böcker har extremt låg frekvens, och det har också det mesta av nyheterna på TV, tidningar, internet. 

Allt som inte är Sanning har låg frekvens, så som lögner, bedrägeri och falskhet.  

Att ta ifrån människor deras frihet genom att försöka manipulera/styra drar ner frekvensen både på den som manipulerar och på den som blir utsatt för det, men den som manipulerar får i tillägg dårligt karma. 

Att vara bitter, bära på agg och inte vilja förlåta håller människor låsta på låga frekvensnivåer. 

Att vanära Gud/Högsta Källan är inte bra, för det är Källan till ditt eget liv och därmed dig själv du trycker ner. Så det är helt enkelt att skada sig själv. 

Alkohol och droger har frekvens runt 90 så de har inte kraften till att göra oss lyckliga, men de har förmågan att bedöva oss så vi inte känner våra låga nivåer för en stund. Bättre och mer permanent effekt får man igenom att välja annorlunda i sitt liv så att frekvensen stiger, då kommer glädjen automatiskt.  

Man dras ner, blir låg och trött, av att vara tillsammans med lågfrekventa människor som fördömer kritiserar och fokuserar mycket på det negativa. Det bästa är att välja positiva människor omkring sig, men om det inte är så lätt att få till, be om hjälp från Källan till att få en förändring.

Musik har stor inverkan på vår frekvens. Hård techno, psykedelisk musik och annan modern musik med drog/våld/sexfixerad eller annan negativ text drar oss ner, även om den kan ge en slags fysisk adrenalinkick i ögonblicket. Olika typer klassisk musik, positiv country och pop, och välgjorda kärlekssånger lyfter frekvensen. Det här är bara ett urval som exempel.

Konspirationsteorier. Går man in på det här området blir man påverkad av massiv låg frekvens. De är baserade på misstro, negativitet och rädsla, och innehåller många fabricerade lögner  även om det kan finnas element av sanning.

Lätt att bli lurad

Det värsta är det som utger sig för att vara Sanning men som inte är det. Ofta är det helt omöjligt för oss människor att urskilja. Mindet/sinnet som de flesta förlitar sig på har noll förmåga att veta skillnaden. En lögn kan vara så bra fabricerad att den låter totalt logisk och trovärdig, så de flesta går igenom hela livet och tror på massvis med lögner. 
Människor har personliga lögner som t.ex.att man tror att man är värdelös. Men de delar också globala lögner, t.ex  
-"människorna har hela skulden till växthuseffekten/klimatförändringar"
-"det går inte att bli frisk från Cancer"
och olika konspirationsteorier som t.ex. Chemtrails. 

Har man adopterat sådana lögner in i sitt trossystem åker man ner i frekvens och mår inte bra. Man kan faktiskt också bli sjuk.
(trossystemet = delvis något man har ärvt, i tillägg till det som man har bestämt sig för att tro på som sanning)

Lögner i spirituell utveckling 

Lögner som har med spirituell utveckling att göra är nog det värsta. Människor som litar fullt på spirituella lärare lägger faktiskt sin Själ i deras händer. Om läraren är upplyst är det tryggt, men hur kan man veta? 

Jag vill rekommendera på det starkaste att sortera noga vem du lyssnar på när det gäller spiritualitet, för det gäller din Själ, din essens bortom livet här på Jorden.
De flesta så kallade spirituella lärare, inräknat andar på andra sidan som kanaliseras, (ca 75%), har frekvens under 200 på Hawkins' skala. 200 är gränsen för Sanning och integritet, allt under 200 drar dig ned i frekvens om du utsätter dig för det. Det hjälper inte att du tänker att du inte tror på dem, om du studerar det av nyfikenhet påverkas du i negativ riktning. 

Låg frekvens har låg frekvens, och utsätter du dig för det dras du ner. Att tro att man inte blir påverkad är lika med att tro att man kan rulla sig i gyttja utan att bli skitig. Eksempel: Om du hatar en våldsverkare fyller du dig själv med hat. Hat har väldigt låg frekvens (150) och det är dig själv du skadar. Bättre att förlåta (350), det är enkel matematik. 

Ofta är situationen att sökaren har högre frekvens än den spirituella läraren. Jag har sett det många gånger, och i retrospektiv har jag upptäckt att jag själv har gått i samma fälla flera gånger.
Hawkins säger spirituellt bedrägeri är det värsta, för människor blir så besvikna och nedbrutna att de kanske inte återhämtar sig på flera livstider. 

Hawkins och andra upplysta människor säger det samma; för säkerhets skull, håll dig borta ifrån astralplanet och de som har med astralplanet att göra. För vi har med en osynlig värld att göra där det finns många som lever för att bedra, förvilla och skada oss, och vi har ingen möjlighet att skilja mellan Sanning och osanning. 

Intuition

Som sagt är vi människor inte utstyrda med någon effektiv utrustning för att skilja Sanning från osanning. Några väldigt få människor känner på sig när något inte stämmer, men då är det är något annat än mindet / tankeverksamheten som hjälper till; nämligen intuitionen
Och vad är intuition?  Inget annat än rösten från ens eget ursprung/Högre Jag/Gud...eller vad man nu vill kalla det, men den här rösten är såpass lågmäld att den inte hörs så bra i dagens oljudsfyllda och informationstäta mentala värld.

Kinesiologisk muskeltestning visar oss Sanningen

Men nu finns det, tack vare dr. David Hawkins, för första gång i mänsklighetens historia, ett sätt att skilja Sanning från osanning. Metoden är Kinesiologisk muskeltestning, och när den används tillsammans med Hawkins' frekvensskala kan vi även mäta frekvensen på allt möjligt. Metoden muskeltestning bygger på det faktum att våra kroppar vet vad som är Sanning då det är lika med vad som är bra för oss. Glöm inte att ju längre upp vi kommer i frekvens ju mer förstår vi Sanningen och ju mer Livskraft finns tillgänglig. På botten av skalan är den fysiska döden och överst är högsta frekvens av Enlightement som är möjligt samtidigt som man har en fysisk kropp. 

Jag rekommenderar dig därför att lära dig att testa. Man måste själv vara över 200 på skalan för att få till det, och det är några gånger en fördel att starta med att använda en annans arm i testningen. Men det är snabbare och mer praktiskt att lära sig att "självtesta" dvs testa med sin egen kropp. Det krävs lite träning men det är värt det, för det hjälper dig att undgå en massa låga frekvenser, sorg och besvikelse, och omvägar i din Spirituella utveckling.

Egentligen är det enkelt

Så det här var mycket info om det lågfrekventa, men det hela är egentligen mycket enkel matematik, väljer du lågfrekvent får du lidande, och väljer du högfrekvent får du lycka.

Den goda Nyheten är: att när du får veta Sanningen är det lätt att välja så att ditt liv kommer handla om glädje, kärlek och frid.







1 kommentar:

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...