torsdag 4 maj 2017

Det är ljus i tunneln! Nytt hopp med Emotion Code och Body Code

Många har fått nytt hopp efter en Emotion Code / Body Code session. 
Nedanför finns flera artiklar med solskens-klienthistorier som visar hur effektiva dessa behandlingsformer är.




Artiklar
  
Mia hade kört fast i ett djupt svart hål och visste inte hur hon skulle bli frisk och glad igen eller komma vidare i sitt liv. Efter deltagande på 21 dagars Healingen, och några sessioner med Emotion Code, Body Code samt T3 kom hon sig inte bara upp från sitt svarta hål, men känner sig nu både lycklig och tacksam och tycker att livet är en gåva.




Det här är en historia om hur det är möjligt att totalt förändra sitt liv och sin verklighet genom att förändra några grejer på sin egen insida. Med Emotion Code, Body Code, tillsammans med 21 dagars Healingen och Three dimensional Therapy (T3) fick Carin det bättre och bättre, och nu smilar livet till henne. Hon har mycket klienter, jobbet är lätt och hon är nu i en kärleksfull relation till en man



Alla negativa händelser genom livet hade gett många ”trapped emotions” (negativa känslor som fastnat i kroppen), och en svår barndom där hon hade många negativa människor runtom sig hade satt svåra spår. Läs om vad som skulle till för att hennes liv skulle vända så att hon fick det bra.



Lösningen fanns så nära att hon inte hade sätt den, hon skriver: -Livet är fantastiskt! Jag har med din hjälp gått från "fängelse till frihet".



Cristl är en mogen kvinna som varit deprimerad i många år. Hon kraschade på riktigt för 2 år sedan efter sin skilsmässa, och kände nu att hon inte kom vidare oavsett vad hon försökte. Nu känner hon glädje och kärlek, något som hon inte riktigt har upplevt innan i sitt liv. Läs om hennes resa här.


Sussi var utbränd och deprimerad, tålde inte stress och hade högt blodtryck. Hon hade haft det tufft länge. Men hon upplevde ett stort lyft i sin frekvens, här kan du läsa vad som hände


Marita har fått ett nytt liv utan sjukdom och depression med EC och BC terapi på distans. Hela våren 2013 var hon mycket dålig pga Borelia, infektioner i hud, leder och muskulatur, hjärtklappning, leder som låste sig, ingen energi i kroppen, och depression. Nu skriver hon att hon kan springa upp trapporna och hon känner sig tacksam till allt och alla.


Jacob kunde inte sova, men fick hjälp av distansbehandlingar.




En kvinne i 40-årene forteller at hun har blitt såret så manga ganger gjennom livet at hun nå har vansker med å lite på folk, og det er umulig for henne å slippe noen inn til seg, derfor føler hun seg ensom og utenfor. Når jeg tester henne har hun et tykt skall (Heart wall) runt hjertet sitt, og dermed en stor grad av tyngde og depressjon.






















En man på 40 år bokade en Emotion Code behandling. han hade haft problem med lungorna efter ett infarkt, och hade länge haft en tung känsla i bröstet, som ett spännband som gjorde det tungt att andas.



Jag förvånas ständigt av hur effektivt man kan ta bort människors fysiska problem med energi healing






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...