måndag 15 februari 2016

Hjärtat är inte "bara" en blod-pump!Känner du att du önskar en djupare och mer kärleksfull relation till din partner? 
Eller till dina barn.....  eller andra i din familj? eller till vänner?

Hjärtat är centret för Kärleken 

Hjärtat är viktigare än vi tror. Det är inte ”bara” en blodpump, utan har andra icke-fysiska funktioner som är lika viktiga, nämligen förmågan att känna kärlek och medkänsla och även känslan av äkta glädje, den typen glädje som kommer inifrån och som inte är beroende av yttre omständigheter.

Instängt hjärta / Heart Wall

Största delen av befolkningen (ca 93%) har en så kallad Heart Wall, det är ett "osynligt energi-skal" som vi undermedvetet har byggt upp runt hjärtat för att skydda det från att skadas (brustet hjärta). Ett annat syfte med byggningen av en Heart Wall är att stänga av oss lite så att vi inte känner så mycket, det sker i perioder när livet är för tufft, med sorg eller trauman eller under svåra livsförhållanden. 
Det här fungerar bra, men priset vi får betala för att slippa de negativa känslorna, är att vi känner mindre glädje och kärlek också. I svåra fall blir all glädje borta och man förlorar förmågan att känna kärlek, och det gör livet till en svart-vitt upplevelse utan färg. Många blir deprimerade och saknar en mening med livet, livet blir rätt och slätt inget kul längre.

Obs. Om ens hjärta har blivit skadat är det också möjligt att hela.

Immunförsvaret

Immunförsvaret blir sämre med ökande tjocklek på hjärtväggen (heart wall), man får rätt och slätt ett bättre immunförsvar när man löser upp skalet runt hjärtat!
För varje känsla som löses upp blir ens frekvens lättare. (Negativa känslor har en låg och tung frekvens, och positiva känslor har hög och lätt frekvens) 
Många känner att det lättnar i bröstet för varje session, det blir lättare att andas,det blir en känsla av lättnad i kroppen och i sinnet.
När man har fått löst upp sin heart wall kan man lättare få till livet så som man vill.

Kreativitet och relationer

En hjärtvägg hindrar din kreativitet, och gör det omöjligt att skapa överflöd i ditt liv. Men kanske det viktigaste: en heart wall kan förstöra dina relationer. Det är svårt eller omöjligt att skapa en nära kärleksfull relation till en annan människa om man har en tjocka heart-wall. 

Hur blir man av med sin Heart Wall? 

Det går att lösa upp alla hjärtväggar.  Det är inte svårt, man bokar bara några Emotion Code sessioner så blir man av med alla negativa känslor som med sin tunga vibration ligger runt hjärtat. 

Om man haft ett riktigt traumatiskt liv behövs kanske fler sessioner med upplösning av känslor och andra negativa energier som satt sig på andra ställen i kroppen också (Body Code) 
Det tar i genomsnitt 3-4 sessioner att lösa upp en heart wall, beroende på hur tjock den är, och det igen är beroende av hur ens liv har varit.

Med ett fritt hjärta utan Heart Wall :
  • Finner man kärleken
  • känner man mer glädje
  • skaper man lättare succé
  • får man bättre hälsa


Boka en session och finn ut om du har ett brustet hjärta (broken heart).
 om man är ny klient  kostar första session 250 kr).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...