lördag 20 februari 2016

Om du skal be bare èn bønn....


Om ens spirituelle hjerte er åpent og i balanse kan man kjenne kjærlighet og medfølelse. Et liv med stengt hjerte er grått og gledeløst i sammenligning, et sånt liv mangler (fattas) noen dimensjoner som gjør livet verdt å leve. 

Men om man ikke har kunnet  kjenne kjærlighet noen gang i livet vet man ikke hva man går glipp av. 

Den dårlige nyheten er at de fleste mennesker på jorda aldri har opplevd ekte kjærlighet. De tror kanskje de vet hva kjærlighet er, men de blander det oftest sammen med forelskelse, seksuell tenning, ego baserte livs-avtaler eller sentimentalitet. 

Den gode nyheten er at det er mulig for alle å heles sånn at man er istand til å kjenne kjærlighet i sitt hjertet. 

Man må bare man finne på å ønske seg ett åpent hjerte. 
Så hvordan finner man på å ønske seg dette om man ikke vet att  noe sånt finne? Eller om man tror man allerede har det? 

Det som oftest hender at man havner i grøfta (diket) i sitt liv, og dette (lidelse) gjør at man begynner å lengte etter "noe". Dette noe er kjærligheten som har veldig høy frekvens og derfor kraft til å dra en opp fra grøfta.

Om man virkelig ønsker seg et åpent hjerte med kjærlighet i, da kan man få løst opp sin heart wall og deretter få inn vibrasjonen av kjærlighet fra noen som allerede har den i sitt hjerte. 

Et svart-hvitt- liv får da farger!


 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...