tisdag 25 augusti 2015

Vad är en Heart-Wall? Här är en kort förklaring:I perioder med stor känslomässig smärta har du säkert känt tyngd eller smärta i bröstet, det här är ursprunget till orden ”hjärtesorg” och ”brustet hjärta”. Då hjärtat faktiskt är din kärna (energimässigt), är och känns hjärtsorg och brustet hjärta faktiskt som ett angrepp på de djupaste delarna i dig själv.

Vi har en omedveten mekanism som kickar in för att hindra vårt hjärta att brista och bli totalskadat. I traumatiska tider sätter vi upp ett skydd eller en ”vägg” runt hjärtat. För att bygga en vägg behöver vi byggmaterial, och det som används är de mest vanliga överflödiga energierna i kroppen: ”trapped emotions” 
(negativa känslor som fastnat i kroppen).
Problemet är att en Heart-Wall inte löses upp och försvinner när man inte behöver den längre, den sitter oftast resten av livet.

Att ha en Heart-Wall är som att  bo I ett skyddsrum (bomberom), det är nödvändigt på kort sikt för att skydda dig när “bomberna” faller, men om du fortsätter att sitta I ditt skyddsrum kommer du känna dig deprimerad, frustrerad och utanför, och du får ofta problem i dina relationer. 

En heart-wall gör också att imunförsvaret blir sämre, så du kan med tiden få problem med hjärtat eller även andra delar av kroppen.


Men en heart-wall kan lösas upp, én och én känsla om gången, så att du blir fri till att leva från hjärtat och skapa överflöd och äkta kärlek. Metoden heter Emotion Code

Boka en prova-på session där vi börjar lösa upp något av din Heart-Wall. Pris 150 kr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...