torsdag 22 oktober 2015

Hur Katarinas liv vände efter Body Code och T3-behandlingar, och 21 dagars Healingen.


Katarina skriver:
"- Hej Isilia!
Livet är fantastiskt! Jag har med din hjälp gått från "fängelse till frihet".
Jag har gjort ca 8 st Emotion Code, 6 st Body Code och en T3 behandling.
För varje session har jag känt mig lättare och lättare inombords. Stor skillnad i mitt varande hände efter den sista behandlingen som var en T3-behandling. Djup transformation. Många blockeringar i mitt system har lämnat min kropp... fantastiskt! Jag har för varje session känt mer och mer kärlek flöda i mitt inre.

Jag har levt i ett starkt medberoende till min sambo. I torsdags kväll hade vi en sessionen av Body Code. Jag var förtvivlad när vi började och skulle lämna min man....
Natten efter detta hände ett "mirakel" inom mig. Hela mitt system bara släppte taget... jag kände hur mycket jag älskar min man och att alla krav och ultimatum jag ställt var helt fel väg att gå....

Jag känner mig nu helt fri att älska honom precis som han är. Det är så otroligt skönt att släppa taget, att bara älska ... att tillåta honom att vara precis som han är. Han är dessutom fantastisk bra! 
TACK Isilia för att du hjälpt mig hitta tillbaka till den villkorslösa kärleken i mitt inre! Jag känner mig FRI, fri att ÄLSKA, fri att LEVA!
Stor kram från Katarina."

Såg sin väninna förvandlas efter Emotion Code och Body Code sessioner.
Katarina såg sin väninna få tillbaka livsgnistan efter några Emotion Code och Body Code behandlingar. Så hon ville prova om hon också kunde få hjälp. Hon fick några Emotion Code behandlingar (upplösning av känslor som satt sig i kroppen) och sen några få Body Code behandlingar. Hon fick även en T3-behandling (omprogrammering av negativa program i undermedvetandet).

Våldtagen som tonåring.
Katarina hade några negativa erfarenheter i sin ungdom, blev våldtagen och mådde mycket dåligt efter det. Efter några år kunde hon på ett vis hantera känslorna och minnerna och fungerade bra i några år, men med i flera perioder genom livet kom de instoppade känslorna och trauman till ytan och hon mådde igen dåligt. Hon drack mycket alkohol och var vilsen i några år, och hon hade ångest- attacker och gick i terapi.

Ett tjockt ”skal” runt hjärtat.
Vi löste först upp hennes Heart Wall/skalet runt hennes hjärta, som hon hade byggt upp för att skydda sig och släppa känna så mycket. Det bestod av många negativa känslor, mycket av det svek och förtvivlan. Hon hade även en så kallad Hidden Heart Wall, dvs ett till ”gömt” skal runt hjärtat, så hon var mycket avstängd. (läs mer om hur en heart wall påverkar människor)
När vi hade löst upp allt runt hennes hjärta kände hon sig lättare och vi löste upp några känslor i ländryggen där hon hade smärter, och balancerade alla hennes chakror.
Hon kände sig bättre och bättre.

Kundalinin aktiverades.
Sen startade hennes ”Kundalini” upp. Kundalini är en energi som ligger latent i nedre änden av ryggraden, och som aktiveras  när en människa är redo. Den här starka livs-energin stiger upp igenom ryggraden till hjärnan, och förändrar hur den fungerar. Personen får då potential till att bli ”enlightened”.
Vi löste upp många negativiteter (känslor och annat) som fastnade i hennes kropp vid våldtäkten och i tiden efter den. Summan av allt det här hade gjort att livsglädjen blev mycket begränsad igenom många år.

Glädjen kom sakta tillbaka, och efter några Body Code sessioner skriver hon:
"-Jag är mycket imponerad av behandlingarnas effekter. Efter body code du gjorde på mig för några veckor sedan, har jag blivit jätte mycket bättre i min rygg. Helt amazing! Trodde jag var på väg att bli halvinvalid för resten av mitt liv. Det finns dock lite kvar. Det sa du också. Men det hoppas jag du kan lösa upp nästa gång. Har gått till sjukgymnast, kiropraktor, naprapat, massage mm, men ingenting har varit lika effektfullt som body code då du löste upp känslor o annat som fanns i min rygg. Jag sov utan värk natten efter behandlingen , och blev bättre och bättre för varje dag efter det."

Njurar och Livmoder
Vi helade bland annat hennes njurar och livmoder, och löste upp några grejer som gjorde henne trött. Hon fick energin tillbaka och var jätteglad för det.

21 dagars Healingen 
Katarina var med på 21 dagars Healingen ett par gånger, där hon fick hjälp att höja sin frekvens och lärde sig hur man hanterar känslorna så att de inte fastnar i kroppen. Mycket viktigt för att behålla glädjen, ha hög energi och hålla sig frisk.

Negativa program i undermedvetandet
Vi löste upp några känslor och trauman som hade med hennes far att göra. Sen gjorde vi en T3-session där vi fokuserade på negativa program och trossystem hon hade runt alkohol och alkoholdrickande. Hennes far var alkoholist, och när han drack upplevde hon att han blev en annan och hon fick ingen kärlek. Det här fastnade som ett ”program” i hennes undermedvetande, därför kände hon sig som vuxen avvisad , lämnad och ledsen när hennes sambo drack alkohol, och hon kunde inte älska honom. Det fanns också ett grund-trossystem i hennes undermedvetande som sa att hon inte var värd att älska.  Vi raderade de negativa programmen och installerade  positiva program istället.


Alla dessa 3 behandlingsformerna (Emotion Code, Body Code och T3) pluss 21 dagars Healingen hade god effekt, och gjorde att Katarinas liv vände  til det bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...