fredag 30 januari 2015

Maritas nya liv efter Emotion Code, Body Code och 21 Dagars Healing.


Marita (57) har fått ett nytt liv utan sjukdom och depression med  Emotion Code/Body Code terapi på distans. Hela våren 2013 var hon mycket dålig pga Borelia, infektioner i hud, leder och muskulatur, hjärtklappning, leder som låste sig, ingen energi i kroppen, och depression. 
Men Marita gav inte upp, hon bokade Emotion Code/Body Code behandlingar och var med flera gånger på 21 Dagars Healingen. I behandlingen fann jag bland annat känslor som fastnat i kroppen, mineralbrist och toxicitet, och även ett koffeinberoende spöke som befann sig i auran.
Men resultatet är helt fantastiskt. Nu springer hon uppför trapporna utan smärtor i kroppen, hennes hud är bra och hon ser ljust på framtiden.

I  sitt senaste mejl skriver hon: 
"-Känner mig tacksam till allt och alla. Det är så fridfull och glädjande - en ren lycka. När jag tänker på det vill tårarna komma,  mina tacksamhets- och lyckotårar....jag är glad att jag tog chansen att prova Emotion Code och Body Code.


Här är Maritas historia som spänner över ca 1 1/2 år 

I första session (distans pr telefon, sommar 2013)  fann jag en obalans i hypothalamus,  och ett energiavtryck från en gammal svampinfektion. Jag fann också en nervobalans i armarna pga en känsla (trapped emotion) som hade fastnat i nacken: det var missmod från 29-års ålder då hennes bror dog. Sen löste jag upp en infektions-energi, det är en energi som ofta sitter kvar efter en infektion och som kan göra att man inte blir helt bra. Jag fann också att mögel var ett stort problem. Kroppen tackade ja till den indiska örten Neem. 

(Jag använder mig av kinesiologisk muskeltestning, och använder min kropp som stand-in för Maritas sedan det är distansbehandlingar. Jag ställer frågor till klientens undermedvetande där all information om klienten och hennes liv finns, och även information om vad som skall till för att hon skall bli frisk och i balans. Efter att ha lokaliserat underliggande orsaker till klientens problem kan de lösas upp med min intention och Nikken magboy magnet på huvudmeridianen.)

Heart Wall, allergi och försurning.

Några dagar efter kände hon sig redan lite bättre. Sen började jag lösa upp på hennes tjocka Heart Wall (ett skal runt hjärtat byggt upp av negativa känslor) Här fanns både ärvda känslor och känslor från några traumatiska händelser från barndomen. Det tog ett par sessioner att göra hennes hjärta helt fritt. Jag löste också upp strålning från mobiltelefon som också hade stannat i kroppen.

Vid nästa session är huden bättre och hon känner sig piggare.
Jag löste upp en allergi mot vetemjöl, kroppen ville ha mineraltillskott och vitaminer, och sen var det en del ärvda obalanser som kunde lösas upp i flera led bakåt.
Kroppen var försurad, en underliggande orsak till svamp och mögel. Mögel kan vara lite trögt att bli av med, hon fortsatte med Neem i ett par månader plus kokosolja.
Vi fortsatte att lösa upp många negativa känslor plus andra saker på varje session.

Ett spöke, möglig lägenhet, sköldkörtelobalans 

På hösten 2013 var hennes immunförsvar blivit lite bättre, men kroppen var fortfarande försurad. Det var fortfarande ett mögelproblem, och vi fann ut att det berodde på en vattenläckage i grannlägenheten. Hennes kropp vill gärna att hon  flyttar till en lägenhet utan mögel. 

I november har hon hög puls på kvällen och obalans i sköldkörteln, jag fann tungmetall som rensades ut med zeolit droppar. Binjurarna var ur balans pga en traumatisk händelse vid 16 års ålder, och kroppen ville ha mer magnesium tillskott. Hennes kropp ville dock inte ha kaffe!

December 2013: Marita var jätteduktig och trappade gradvist ner på kaffet. 
Vi gjorde en överraskande upptäckt, hon hade en död person i auran som var kaffeberoende som inte ville att hon slutade dricka kaffe. Vi hjälpte kaffekäringen "vidare", ögonblickligen kände Marita hur några spänningar i nacken försvann. 
Kramperna i benen har nu minskat. 

Januari 2014: Marita har flyttat till annan lägenhet i ett hus utan mögel. Har det bra, huden mycket bättre, den höga pulsen har gått ner, leder och muskler är bättre. immunförsvaret har stigit från 25 till 69 %. Har nästan slutat med kaffet.

Fortfarande lite mögel i kroppen, rekommenderade en Neem kur till. Hon är nu bara lite stel i kroppen på morgonen. Marita kan sjunga nu! det var omöjligt innan pga torr och öm hals. Löste upp ett energiavtryck av mögel toxicitet. 

 Mindre smärtor och mer energi
Maj 2014: Behöver mer Neem. Större dos. Smärtor i låren borta. Känslig för mobilstrålning, fortsätt med tungmetall-detox (zeolit). Huden bättre, bara lite utslag kvar i tinningar och nacke.

Juni 2014: Marita känner sig nu energisk. Vi fann så kallad MFDS (magnetic field deficiency syndrome), dvs för litet magnetfält från Jorden, köpte magnetsulor.

I juli är pulsen jämn, och hon har mycket mer energi. När jag frågar kroppen om det fortfarande är ett mögelproblem, svarar kroppen nej!

21 Dagars Healing och knakning i nacken

Efter att ha varit med på 21 Dagars Healingen berättar hon att det kommer saker till ytan hela tiden, och att hon fick ett enormt lyft efter siste sessionen. Vi fortsatte lösa upp runt hjärtat då jag upptäckte att hon hade en till dold Heart Wall. Nu känner hon sig "svullmig" i hjärtat, ett säkert tecken på att man börjar få kontakt med sitt hjärta igen. Hon berättar att hon känner sig mycket upplyft efter varje gång vi pratat.

Hon är med på nästa 21 dagars Healing, och efter den skriver hon i ett mail: 

Jag känner en kraftig läkningsprocess inom mig, och min hud blir bättre för varje dag som går. Även om det ibland känns tungt när grejer kommer till ytan, så är det ändå sant och riktigt i slutänden. För "Något" berörs bortom mitt intellekt. Det räcker endast med en liten glimt av detta något för att få en förståelse om mig själv och, vem jag är! 

November 2014: Det knakar i nacken, speciellt på morgonen och knäpper når hon rör på huvudet. Jag löste upp en offensiv energi bakpå hjärtat och några andra tunga saker, och knäppningen försvinner omedelbart. Immunförsvaret har stigit vidare till 71%.

frekvenshöjning, satori och synkronisitet

Mail från Marita: Jag har inte varit så här glad och nöjd sedan tio år tillbaka. Har också mycket mer ork och vill mer än tidigare, som om att jag har blivit utsläppt från en vakuumförpackad påse.
Hon skriver att livet har blivit lättare och fullt av synkronisitet. Hon upplever lättnad när hon lägger alla problem över på Högsta Källan /Universums Källa. Hon har haft några spirituella upplevelser och känner sig tillfreds och glad och tacksam.

Efter hon bad Källan om hjälp med ett problem  upplever hon detta: (kör bil på motorvägen)
-Det började genast glittra på vänster sida om mig, jag såg det i ögonvrån och det fortsatte   med en starkt ljuspunkt som sken strax ovanför glittret. Ljuspunkten tilltog och strålade ner mot ögat. Trodde först att det var fel på ögat eller att jag höll på att få migrän eller dylikt. Men i samma ögonblick kom jag att tänka på änglaboken som jag hade läst. Jag kände mig lite vimmelkantig men helt plötsligt kände mig mycket väl till mods, glad, villig och tillsfreds med mig själv....Mötet med familjen var jättetrevligt och allt gick glatt och lätt.
 Blev så tacksam över denna positiva förändring. Tack! Tack! Mer Tack! Tack även till dig Isilia, är så tacksam för dig. Det du gör och har gjort för mig, och för många andra med mig

(Här hade Marita en upplevelse av Satori. Satori är en liten försmak på Enlightenment, och kan vara några timmar, en dag eller flera veckor.)

I senaste sessionen (december 2014) löste vi upp mer mobilstrålning och även röntgen-strålning, ett fysiskt trauma från barndomen och några andra känslor och negativa energier.

I början på januari 2015 skriver Marita till mig i ett mail:   
Jag kände hur den gamla och dolda energin lossnade efter den sista Body Code sessionen...kroppen blev lätt som en fjäder sinnet lika så. Känner att det nya året kommer att bli helt olikt de som redan har passerat!  

Tack ännu en gång för 21-dagars healingen fram till nyåret! Så här 10 dagar efter healingen upplever jag frid, glädje och lycka utan någon yttre påverkan. Är mer kärleksfull mot mig själv och tänker gott om andra människor, även till de som tidigare har stört mig. Underbart! I går kväll när jag låg i min säng, kände jag hur en skön våg av värme svepte genom min kropp. Många goda idéer dyker upp i mina tankar som omvandlas till kreativa handlingar, och min kalender är redan fullspikat till sommaren med allt jag har lust att göra!

Det är svårt att beskriva/förklara det som händer förutom att en frekvenshöjning sker, men jag upplever i mitt inre en energi på hög nivå som påverkar både kropp och själ.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...