Bloggarkiv

lördag 24 maj 2014

Visdomsord - Om du føler deg tung

Klicka før større bild

Trossystemet ditt er en samling tanker. Det er tanker om hvordan verden er, hvordan du selv er, om hvordan mennesker behandler deg, og om hvordan allt fungerer osv. Disse tankene  ligger innprogramert i underbevissstheten din, omtrent på samme måte som programmene du har på harddiscen på pc'en din.

Det merkelige er at hvert menneske opplever den samme verden på helt forskjellig måte!

Trossystemet programmeres inn gjennom alt som hender i livet. De første 6 årene har vi faktisk annerledes bølgelengder i hjernen enn vi har som voksne, det gjør at vi suger til oss som svamper alt som hender. Det er for at vi fortest mulig skal lære oss mest mulig om hvordan alt fungerer her på Jorda. Så da er det bra om man får kjærlighet og trygghet sånn at programmene blir overveiende positive, for disse programmene beholder vi resten av livet. (kan heldigvis omprogrammeres med visse alternative terapi-metoder)

Om du har fått høre at du er udugelig og et dårlig menneske helt fra du var liten vil du innerst inne tro på dette, selv om du vet med hodet ditt at det ikke er sant. Kanskje foreldrene dine ikke var tilstede eller jobbet hele tiden, eller de hadde sine egne problemer og nok med seg selv, eller det har hendt traumatiske ting, eller kanskje du vokste opp under noen andre vanskelige forhold. Sånne underliggende trossystem har alt å si for hvordan livet blir, og det rare er at problemene dukker ofte ikke opp för senere i livet, da viser de seg som depresjon eller sykdom eller som andre ubalanser.

Men har foreldrene dine fortalt deg at du kan få til hva du vil i livet ditt, og vist deg gjennom sin egen holdning og eget eksempel at verden er et vennlig sted, da kommer du til å tro på dette både bevisst og ubevisst, og dermed kommer livet ditt til å bli veldig bra.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar