onsdag 11 december 2013

Bli av med Jul-depressionen med The Emotion Code, och gör Julen i år till din bästa Jul någonsin.

Många människor känner sig ensamma, stressade eller deprimerade i julen,  några börjar faktiskt bli låga och deprimerade redan i adventstiden. Flera har haft det så varje år så länge de kan minnas.

Orsaken kan vara familj-drama, isolation och ensamhet, att man tar på sig för mycket att göra och blir stressad,  överätning eller för mycket godis eller alkohol som överbelastar kroppen så man blir illamående eller sjuk.

Men den största underliggande orsaken till stress och annat elände i jultiden är känslor som satt sig i kroppen. De här känslorna stör energifältet och skapar både fysiska och psykiska problem. Om man har negativa minnen från julen i barndomen kan de komma till ytan varje år, t.ex. som depression (och ofta har man glömt hur det hänger samman) 

Här är några råd som kan göra Julen i år till din allra bästa Jul, och till den glädjefyllda fest som den var ment att vara.
Om du skall anordna julfest för familjen men orkar egentligen inte.
Du kan be någon annan ha kalaset i år, eller du kan du be de andra ta med var sin av maträtterna så det inte blir så mycket arbete för dig.

Lägg inte ribban för högt för dig själv.
Kom ihåg att ditt människovärde inte är beroende av att ditt hus är prickfritt och perfekt städat och pyntat. Det är bättre att du är avslappnad och glad när julkvällen kommer och evt. gästerna kommer, än att du är helt utsliten och uppstressad. Om du har svårt för detta kan du få hjälp av med en eller ett par Body Code behandlingar där du kan få hjälp med mental omprogrammering.

Lös upp blockeringarna runt ditt hjärta.
Många har byggt in sitt hjärta för att skydda det, när livet varit tufft.  Då slipper känna smärtan men priset man får betala är att man känner sig mer och mer låg och deprimerad och det blir ett avstånd till andra människor. Man kan också känna sig ensam även om man har många runt sig. Som tur är är det nu lätt att göra något åt detta med behandlingen The Emotion Code: Removal of the heart wall  

Familjedrama i julen? 
Förbered dig genom att lösa upp blockeringar i din kropp som har med förhållandet till vissa familjemedlemmar att göra. Om du känner motstånd eller annat obehag när du är tillsammans med en viss familjemedlem kan det vara att du har känslor som satt sig i din kropp och som triggas när ni möts. Detta är lätt att lösa upp med The Emotion Code.

Ät sakta.
När du äter sakta hinner du känna in din kropps signaler om när den fått nog mat. Då slipper du överbelasta din kropp med övertidsarbete för att smälta allt för mycket mat. 
Bitter-droppar
Köp in Bitterstern Bitterdroppar som du kan ta efter måltiden. De bittra örterna hjälper kroppen att smälta mycket och fet mat.

Tacksamhet
Tacksamhet är en av de känslor som har högst frekvens. Om du bestämmer dig för att du vill vara tacksam kommer du känna dig glad och lätt, och du sprider en hög frekvensen till de andra i familjen.
God jul till alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...