måndag 11 november 2013

Om du vil ha forandring - Visdomsord

Klikk på bildet for å se i full størrelse
 
Det er mange som føler at de sitter fast, at de ikke kommer seg videre i livet, og at det å gjøre en forandring føles umulig. Selvfølgelig er det ikke umulig, det er egentlig ingenting som er umulig, men de som har vært i denne situasjonen vil nikke samtykkende; denne illusjonen av umulighet føles så virkelig!
 
Mest effektivt er det å gjøre en forandring inne i seg selv, da kommer forandringen i det ytre mye lettere. Spørsmålet er om man er villig til å se at det er en selv som har skapt situasjonen man er i og som hele tiden skaper det som hender. 
 
Men det er nyttig å vite at man skaper det meste helt ubevisst, ut ifra et underliggende trossystem som man ofte har arvet. Da behøver man ikke sparke seg selv bak eller føle seg mislykket men heller se på situasjonen helt nøytralt og deretter finne ut hvordan man skal gjøre noe med det. Om du føler lettelse ved tanken på akkurat dette, skriv en kommentar nedenfor.
 
De gode nyhetene er:
  1. Man er ikke et offer for ytre omstendigheter og krefter.
  2. Man har skapt de nåværende omstendighetene selv.
  3. Man kan derfor også skape noe annet i fremtiden.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...