Bloggarkiv

söndag 29 mars 2020

Jag är "super-exited" över dessa nya möjligheterna !Jag sitter här och är "super-exited" då jag har fått demonstrerat effekten av nya Body Code och sett resultat jag inte trodde var möjligt innan.

Kl 15.30 till 24.00 både fredag och lördag, var jag på kurs med skaparen av The Emotion Code och The Body Code: Dr Bradley Nelson(USA). Han har precis kommit ut med en app med uppdaterad version av Body Code systemet. Det gamla systemet innehöll ca 260 olika kartor medans den nya har 1000!

Det betyder att vi som jobbar med BC kan hjälpa våra klienter mycket bättre då vi kan finna näst intill alla de underliggande orsakerna till obalanser i kroppen som skapar fysisk och psykisk smärta och sjukdom. Jag har redan kunnat lösa upp på mig själv saker som jag inte har kunnat komma åt innan.

Jag har nu jobbat med Energimedicin fulltid sedan 2013, på 5000 klienter, och jag älskar mitt jobb: Emotion Code & Body Code, samt T3 som är omprogrammering av undermedvetna sabotageprogram.

Man fokuserar på ett problem och testar sig fram i systemet med hjälp av kinesiologisk muskeltestning, och sen löses energin upp med en magnet, på samma sätt som man kan radera kreditkort stripans information med magnetism.

I dag sitter jag i solväggen och njuter vårvädret, och gläder mig till att ta emot klienter nästa vecka. 😃😄😀😍

Nyfiken? www.isilia.comInga kommentarer:

Skicka en kommentar