torsdag 21 januari 2016

"Genväg" till spirituell utveckling


Vi gör det hela tiden, alla har det här omedvetna programmet som oavbrutet evaluerar, bedömer och fördömer. Våra egon  är inte onda, de har som uppgift att samla information och därigennom välja vad som är bra för oss. De är en kvarleva(gjenlevning) från djur-riket (dyreriket).

Om vi önskar att utveckla oss spirituellt är det nödvändigt att neutralt kunna observera detta som händer i oss. Utan att fördöma det, och istället ha medkänsla och överseende (overbærenhet). 

En bra hälp kan vara att komma ihåg det här indian-visdomsordet: 
"Great Spirit, help me never to judge another until I have walked a hundred miles in his moccasins." (man får förstålese och medkänsla av att vara i en annans ställe)

Fördömande har väldigt låg frekvens (se Dr Hawkins' Frekvens skala) så om vi fördömer någon dras vi själva ner i frekvens. Plus att vi skickar dålig energi till den vi fördömer, och vi drar till oss att själva bli fördömda av andra. (karma/ lagen om attraktion)

Så om du önskar att utveckla dig spirituellt, glöm alla new age grejer och använd detta som din spirituella praxis, utan undantag, för dig själv och andra: 

Byt ut fördömmandet med medkänsla. 

Och obs! ett extra tips: passa på att du inte fördömer dig själv för att du fördömer andra ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...