Bloggarkiv

fredag 1 maj 2015

Hormoner och kvinnors hälsa - föredrag/kurs med Marianne Arnström


Marianne Arnström är expert på hormoner och kvinnors hälsa och håller några jättebra dagskurser runt om i Sverige. (Jag tyckte så mycket kursen att jag deltog 3 gånger!)
Det Marianne pratar om skulle alla kvinnor veta, så jag rekommenderar hennes kurs till alla kvinnor - i alla åldrar.

 Marianne skriver:

-"Vet du att hormonell obalans är vanligt bland kvinnor – och att det kan orsaka en rad olika problem?

Det kan orsaka bland annat endometrios, PCOS, benskörhet, sköldkörtelproblem, PMS, mensvärk, missfall, graviditetsillamående, vallningar, oro, cyklisk migrän, torra ögon & slemhinnor, fibromyalgi, reumatism, MS, bröstcancer, livmoderhalscancer och äggstockscancer.

Du som deltar på mina kurser kommer bland annat att på ett lättfattligt sätt få lära dig:
…varför hormonell obalans orsakar så många problem.
…varför vi hör så lite om det i media.
…vilka naturliga alternativ som finns för att hjälpa kroppen att återställa sin hormonella balans.
…hur p-piller påverkar oss.
…vilka de allvarliga konsekvenserna kan bli om man tar vaccinet Gardasil.
…med mera"

Marianne Arnström förstod att kvinnor fattades kunskap om sina hormoner, och blev mycket intresserad då hon hörde om Dr. John Lee sitt arbete för kvinnors hormonbalans. Ingen av hans patienter genom 25 år fick bröstcancer då han bland annat förstod viktigheten av att ha nog progesteron i kroppen. Hon tänkte i början på patienterna till sin man som är naturmedicinare, men håller nu sina kurser över hela Sverige...på tionde året.

Dr. Lee lever tyvärr inte längre, men Marianne har studerat hans arbete och böcker och är kanske den som känner hans arbete bäst, i alla fall i Sverige.
Av Dr. John Lees böcker är en vinklad för gälla lite äldre kvinnor, en för lite yngre, och en för att förstå ämnet bröstcancer. En skrevs för att undervisa dr. Lees kollegor, den är lätt att förstå för alla. Böckerna är skrivna på engelska och är översatta till 9 språk, inklusive Norska. Hans 7 böcker kan köpas över allt på nätet. 

Mariannes kurs är en sammanfattning av dr. Lees 25 år långa erfarenhet, och är bästa, enklaste och snabbaste sätt att lära sig om kvinnohormoner. 
Sen kan man fördjupa sig i dr. Lees böcker om man vill ha mer detaljkunskap. Efter kursen får man ett mail med massa bra information som Marianne har samlat genom åren, och möjligheten att få ett privat samtal med Marianne.

Om man tror att man behöver tillskott av progesteron rekommenderar Marianne Emerita Progest som är billigast och som nu även finns med lavendeldoft, eller Dr. Lees progesteron kräm.


Anmäl dig i dag, du kommer inte ångra det, den här kursen kan förändra ditt liv!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar