torsdag 20 november 2014

Lös upp Mammas Heart Wall så mår hela familjen bättre!

Nu har jag jobbat med människor som inte mår bra i många år, och speciellt sedan jag började med Emotion Code och Body Code har jag sett att en stor del av ursprunget till människors problem  faktiskt är att mor inte mår bra och inte kan ge all den kärlek och  uppmärksamhet och trygghet som barnet behöver.


Familjen betyder allt för oss när vi är små, och den är även mycket viktig när vi blir äldre. Familjen är en del av det sociala nätverket som är så viktigt för att människor skall känna sig trygga. När man känner sig trygg kan man nämligen slappna av och det produceras inte stresshormon men istället olika välmående hormon. Då får vi faktiskt en helt annan hjärnkemi och mår generellt bättre. 

Om man har en så kallad Heart Wall (skal runt hjärtat) blir man ofta deprimerad eller i alla fall lite "flat" och inte så lycklig som man egentlig skulle vara, man kan inte känna så mycket och kan heller inte ge eller ta emot kärlek, dessutom får man svårare att skapa nära relationer. Och det är ju inte bra för barnen, för för de är kärlek det absolut viktigaste. 

Så om du redan är mor, eller kanske du tänker bli det snart, se till att ditt hjärta är helt fritt så att du känner dig lycklig och kan känna kärlek och medkänsla, då ger du ditt barn den bästa starten på livet. Då skall se att dina barn trivs och håller sig friska, och det blir mycket glädje och inte så mycket problem.Mor bär barnet inom sig, och barnet blir då marinerat i frekvensen av mammans känslor och tankar i 9 månader. Sen är det mor som är den viktigaste personen i barnets liv helt i början med närhet i förbindelse med amningen. Far är där och ser till att mor har det bra och är trygg så hon kan slappna av, då går det lättare med amningen och barnet blir mer harmoniskt. 

Sen är det självklart viktigt att också far har ett fritt hjärta och har det bra.

Det är inte alltid lätt att vara människa, men ju bättre start man får med trygghet och kärlek hemma,  ju bättre bli livet senare. 

Det här är säkert ny information för många, men förstår du nu hur bra det är att få löst upp sin Heart Wall om man tänker sätta barn till världen?


Fler artiklar: 

Heart Wall / skalet runt hjärtat, orsakar depession, men löses upp med Emotion Code
Är du tung eller deprimerad? eller har du problem med relationer till andra människor?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...