lördag 22 november 2014

Vad kan man förvänta av "processing" efter en Emotion Code eller Body Code session?

Med Energi healing metoden Emotion Code kan man lösa upp känslor som fastnat i kroppen. Med Body Code, som kallats den ultimata energihealing metoden, kan man lösa upp känslor och i tillägg många andra lågfrekventa grejer som olika trauman, utifrån kommande energier, toxicitet och förskjutningar för att nämna bara några få.

Oavsett vad man löser upp med de här energi healing metoderna så blir det en stor förändring i systemet efteråt. Låga frekvenser som kanske suttit i kroppen sedan man var liten är plötsligt borta, och kroppen börjar processa och bearbeta och tillpassa sig den nya situationen. För de flesta varar det en dag eller två, medans för några få kan det ta längre tid, och det är faktiskt många som inte märker något alls. Det beror på vad man löser upp och hur mycket, och hur känslig man är. 


Negativa känslor och andra låga frekvenser håller fast på fysiska toxiner i kroppen i kraft av sin vibration, och när man löser upp något av det frigörs toxiner. Gifterna kommer ut i blodet på sin väg ur kroppen, och man kan få huvudvärk eller annat obehag. Några blir jättetrötta och bara sover, några känner eko av de känslor som blivit löst upp och blir lite berg-och-dal-bana i känslorna. Andra märker att de känner sig lättare och att det är lättare att andas, det är nog den vanligaste reaktionen. Några får så mycket energi att de sätter i gång med storstädning (storrengjöring). Och några märker inget alls för de har fått fler sessioner. Några drömmer mycket och starka drömmar, och så har vi de som känner som om något har blivit lyft från deras axlar så att de bara är superavslappnade.

Det är viktigt att dricka mycket vatten, både innan sessionen och efteråt. Det är lättare att jobba på en person som är tillräckligt hydrerad, och vattnet hjälper kroppen att göra sig av med gifter. Jag rekommenderar att dricka ca 2 liter rent vatten dagarna efter en session, inte kaffe, te, läsk eller annat, bara rent vatten. Vattnet bör vara renat, och helst vitaliserat. Det finns många bra reningsfilter man kan använda (själv använder jag Dafi). Renat vatten säkrar att du undgår tungmetaller, olika kemikalier och gifter och klor etc.
Om man vill vitalisera sitt dricksvatten är Alladin karafferna något av det bästa.  När man vitaliserar vattnet blir det fyllt av livskraft, och energiavtryck av det som innan varit i vattnet  blir avprogrammerat så att vattnet blir återställt till sitt ursprungliga tillstånd.

De som bestämmer sig får att få lösa upp sin Heart Wall och/eller städa grundligt andra ställen i kroppen kanske bokar tid en eller två gånger i veckan. De kan uppleva att de mår bra efter en session, men sen kan de känna sig helt eländiga fysiskt eller känslomässigt en dag eller  två  innan nästa session. Detta är för att deras kropp förbereder sig genom att knuffa till ytan en del känslor och annat som klienten är redo att släppa, då är det vid ytan när de skall ha nästa session och det är lätt att finna och lösa upp. Så det är en förberedelse och klargöring inför nästa session. Det är alltså klientens eget system som bestämmer vad som skall lösas upp och i vilken ordningsföljd. 

Efter man fått en Emotion Code eller Body Code session rekommenderar jag (i tillägg till att dricka mycket vatten) att ta det med ro och vara snäll och tålmodig med sig själv, och inte ha för stora planer ifall man inte mår bra. Att se till att få nog sömn är också bra. 

Och kom ihåg att alla mår bättre om de blir behandlade med omtanke och kärlek, även av sig själv.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...