Bloggarkiv

tisdag 7 oktober 2014

21 dagars Healing på distans för att höja frekvensenhttps://www.21dagarshealing.com/

Längtar du efter inre fred och frihet, och skulle du vilja känna mer glädje inom dig?

Är du intresserad av att förädla och fördjupa ditt medvetande, 
och utveckla dig spirituellt genom att höja din frekvens?

Då kanske du vill vara med på en seriös inre Healingresa?
 


Här är en möjlighet att motta HögfrekvensHealing varje dag i 21 dagar. 


21 dagars healingen är öppen för alla som vill. Det kan vara smart att lösa upp sin Heart Wall i förhand för att få allra mest ut av healingen, men det kan också göras under de 21 dagarna eller efteråt.
  

Förra sommaren förmedlade jag Högfrekvent Distans Healing varje dag till en grupp av mina klienter. De fick alltså healing varje dag i 3 veckor, och syftet var att höja frekvensen. Jag fick så bra feedback, och flera frågade efter nästa gång, så nu har vi kört flera omgångar, och kommer fortsätta med det ca var annan månad.

Så varje dag i en halv timme, förmedlar vi högfrekvent energi. Jag fokusera på var och én av de som är med. 
Healingen pågår både vardagar och helger.

Ingen fast tid på dagen

Det blir ingen fast tid på dagen, så du kan meditera och "ställa in dig" på Healingfrekvensen när du vill och det passar för dig. Healingenergin är inte beroende av tiden, den går utanför tid och rum.

Varför skall man höja frekvensen?

Syftet med 21 Dagars Healingen är att höja frekvensen så mycket som möjligt. 
Varför? För att när frekvensen stiger får man kontakt med sin högsta potential. När frekvensen blir tillräckligt hög försvinner sorg, elände och illusion och istället fylls man med ren spirit-energi från Högsta Källan som är människans sanna essens. Negativa känslor som sorg, depression, ilska och agg tillsammans med illusioner och lögner finns på de lägre frekvensnivåerna, så där vill man helst inte vara. Men när man höjer sin frekvens märker man att positiva känslor som hopp, optimism, glädje, kärlek och fred tar mer och mer över. Den inre verkligheten blir fantastiskt vacker och salig, något som avspeglar sig på den yttre verkligheten. Kroppen reagerar med att reparera sig själv, och upplevelsen av livet: relationer, naturen, sinnesintryck mm. blir fantastiskt behagligt, levande och vackert.

Jag har upptäckt att allt handlar om frekvenser. Man vill gärna ha en hög frekvens för att det är i de högre frekvensnivåerna det är behagligt att vara, det är där Sanningen finns, och ju högre frekvens man har ju lättare är det att hela sig själv från både fysiska och psykiska åkommor. Kort sagt finns allt det som människor önskar sig över 500 på Hawkins skala.


Priset: 

Priset är 950:- för hela perioden, det motsvarar priset på 1 st. healing med personligt möte. 
Om du har varit med på 21 dagars healingen innan får du billigare pris 600kr. 


Hur du anmäler dig:

Betala här: https://www.21dagarshealing.com/ 


Mer detaljerat förklaring på hur det här funkar: 

http://www.isiliasblogg.com/2014/11/drdavid-r-hawkins-moderne-mystiker-och.html
Här är Dr. David Hawkins´ Scale of consciosness:


Musik: 

När vi mediterar och förmedlar healingen använder vi den här speciella inspelningen av Solfeggio frekvenserna mm, som har mycket hög frekvens. De är enormt stödjande i den spirituella utvecklingen då de påverkar hjärnan och alla körtlar positivt på ett naturligt sätt. De är också konstruerade för att hjälpa dig att hålla en stabilt hög frekvens. De här inspelningarna är mycket professionellt komponerade och de går vi i god för. 


Obs. Vi kan inte i god automatiskt för andra inspelningar av solfeggio eller annan hjärnfrekvens musik, då det som finns på internet är av enormt skiftande kvalitet.Kommentarer från de som varit med på 21 Dagars Healingen för frekvenshöjning
Vänliga hälsningar från
Isilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar