Bloggarkiv

fredag 18 juli 2014

Din kropp är egentligen bara energi, såhär kan du se till att den har hög frekvens


När vi går upp på morgonen förväntar vi att vår kropp ser ut precis som den gjorde i går. Kroppen ser och känns så fysisk och solid. Vi ser aldrig virvlande energi-moln när vi tittar i spegeln, men det är egentligen precis vad vi är.


Oavsett hur det ser ut för dig, så är din kropp faktiskt en samling energier som "flyger runt i luften".

Under traumatiska upplevelser känner man negativa känslor, som också är frekvenser. Vi vet ej hur vi skall hantera våra negativa känslor, så vi försöker att undvika de och de stannar då i kroppen, dvs de blir en del av det virvlande energimolnet som våra kroppar i grunden är. Därmed förändras vibrationen på hela molnet, och med åren går frekvensen ofta neråt och neråt. 

Om du är deprimerad eller upptäcker att du saknar glädjen i ditt liv, då har du förklaringen här.


Se till att du sorterar noga allt du tar in eller omger dig med, så som TV-program, musik, människor, vatten, mat osv. Allt har en frekvens och allt påverkar dig genom att förändra din totala frekvens. Din frekvens är din utstrålning och det du skickar ut i världen, och eftersom det funkar så här på Jorden att det du skickar ut drar du till dig mer av, så är det bra om du inte har så mycket lågfrekvent energi sittande i din kropp.

Man kan lösa upp de negativa känslorna som sitter i kroppen med Emotion Code behandlingar. Om man städar ut dessa tunga frekvenser kommer man dra till sig andra tankar och känslor, och även människor och händelser.


Här kan du ladda ner en gratis bok om Emotion Code och lära dig lösa upp negativa känslor själv. 

Om du vill ha hjälp kan du boka en prova-på session för 200:- här. så får du en upplevelse av behandlingen och hur det går till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar