tisdag 18 mars 2014

Klienthistoria: Emotion Code med upplösning av Heart Wall


Jag ÄLSKAR att jobba med Emotion Code! 
Här är en klienthistoria, läs den så förstår du varför.

En man på 40 år bokade en Emotion Code behandling. han hade haft problem med lungorna efter ett infarkt, och hade länge haft en tung känsla i bröstet, som ett spännband som gjorde det tungt att andas.

Vi löste upp många negativa känslor som låg runt hjärtat som ett "skal" eller en mur. Vi kallar det här för "Heart Wall". 

När vi igenom livet upplever olika traumatiska händelser bygger vi in hjärtat vårt för att skydda det, så att det inte skal brista. Hjärtat är det viktigaste vi har (läs mera om det i artikeln om Heart Wall, eller se webbinaret nedanför) och när vi upplever mycket tunga känslor som t.ex. sorg, hjälplöshet eller svek, tänker vi att: "det här vill jag aldrig mer känna för det gör så ont", och så stänger vi ner hjärtat lite genom att mura in det. Muren är gjord av känslor som sitter i kroppen från innan, så kallade "trapped emotions". Trapped emotions är känslor som har varit för starka så att vi inte har kunnat känna de fullt ut, så att de har blivit sittande i kroppen i stället.

Den här klienten hade en mycket tjock Heart Wall runt sitt hjärta, men det gick att lösa upp det mesta på en behandling. (Som regel behövs det 2-4 gånger för att få löst upp hela skalet)

Jag löste upp bitterhet (en känsla han hade plockat upp från en annan person), obeslutsamhet, hjälplöshet från 3 års ålder, obesvarad kärlek, ångest (från då han hade en allvarlig sjukdom), frustration, förtvivlan och en känsla av att vara övergiven från ca. 2 års ålder. Det var bara lite kvar av skalet efter den här första sessionen.

Då jag talade med klienten 3 veckor senare berättade han att han hade haft det mycket bättre sedan sist, "spännbandet" runt bröstet kändes mycket mindre, han kände sig gladare och lättare, och det var lättare att andas djupt.


SE FILMEN OM HEART WALL
Lär mera om hur en Heart Wall kan påverka oss fysiskt och psykiskt
och se Dr. Brad jobba på en klient:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...