Bloggarkiv

fredag 28 mars 2014

Finn och bli av med ditt emotionella bagage

Vi vet alla hur det känns att vara arg, frustrerad eller ledsen(trist), och alla har vi upplevd ångest  eller stress. Negativa känslor som rädsla och sorg är en del av det att vara människa, men vad för inverkan har dessa negativa känslor på vår kropp? Och hur mycket bagage är för mycket?

Det sägs att tiden läker alla sår, men några gånger håller vi fast på gamla känslor utan att vi vet om det. Det här osynliga bagaget kan fastna i kroppen och göra att du uppför dig på ett annat sätt än du egentligen vill, och kan föra till psykiska och fysiska obehag eller sjukdomar.


Dr. Bradley Nelson är en av världens främsta experter på det nyare fältet bio- energi medicin och energipsykologi. Genom mer en 20 år har han jobbat som holistisk terapeut och studerat urgamla medicinformer och kvantfysik, och ur detta kom ett system för att lösa upp känslor som blockerar mental, känslomässig och fysisk healing. 


Om du vill veta mer (och kanske lära dig lösa upp känslor själv) kan du läsa boken The Emotion Code. Boken kan du ladda ned gratis som e-bok eller audio (mp3) här: Inga kommentarer:

Skicka en kommentar