Bloggarkiv

onsdag 12 februari 2014

Starta dagen med Morgondrinken för detox, god hälsa, välmående och hög energi

Nu har jag bestämt mig för att du skall få del i mitt "hemliga" recept (oppskrift) på min personliga morgondrink. Jag startar alltid min dag med den här. Jag fick inspirationen till drinken av John Gray då jag var och lyssnade på honom i San Fransisco för några år sedan, och då jag kom hem gjorde jag min egen utgåva av hans recept, med de ingredienserna som finns tillgängliga i Sverige.

Klicka för större bild

Drinken innehåller alla mineraler och vitaminer i naturlig form, obs! detta är viktigt! När vitaminerna finns i naturliga förbindelser (inte syntetiska) igenkänner kroppen de som mat och tar upp de lätt. Vi vet alla att vitaminer är viktiga för att hålla sig frisk, men om man inte äter ekologisk mat från färska råvaror varje dag så behöver man tillskott. Jag behöver väl inte nämna att matvaror som är gödslade med konstgödning som i princip är bara Natrium, fosfor och Kalium när kroppen är byggd upp av ca 90 mineraler, och i tillägg besprutade med gifter ...att det inte är tillräckligt? Jag använder Holistics Super Vitalis mixtur för att den är helt naturlig och mycket allsidig, och har hög frekvens.

Sen så innehåller drinken Aloe Vera juice, saften från den här plantan har bland annat syre(oksygen)upptag-främjande och  anti- inflammatoriska egenskaper och lindrar irriterade slemmhinnor i matsmältningskanalen, så det är en viktig planta för imunförsvaret bland annat. 

Citron är en viktig ingrediens i en morgondrink. Citroner blir basbildande när de smälts(fordöyes), och de verkar stimulerande och klargör matsmältningen för frukostmaten.

Och så är det viktigt vad för vatten man använder. Kranvatten och flaskvatten är tyvärr inte bra nog. Man får evt. rena sitt vatten med ett filter (jag använder just nu en Dafi kanna), och sen kan man vitalisera vattnet. Det finns många bra grejer som nollställer, neutraliserar negativ programmering som vattnet bär på, och tillför livskraft. Ett exempel är Goden Alladin karaffen, men annars kan man använda dr Masaru Emotos teknik med etiketter som man skriver själv.

Av och till, inte hela tiden, använder jag ett extra tillskott av mineraler, och då väljer jag någon form av lättupptagliga mineraler i ion-form. Ofta är det nog med en droppe pr dag.

Ha i en sked honung, välj ekologisk och helst honung som inte har varit uppvärmt. Honung funkar som energi för hjärnan och är bra för att komma igång på morgonen. Drick drinken med det samma du vaknar. En variant är att göra den om kvällen och sätta den på nattduksbordet så du kan mysa med den (kose deg med den) i sängen innan du börjar dagen.

Recept/Oppskrift:

saften av en halv citron
15 ml Super Vitalis
30 ml Aloe Vera
1 sked honung
(evt. 5 ml Life Springs)
fyll upp glaset med rumstempererat, renat och vitaliserat vatten

Lycka till med din dag!3 kommentarer:

 1. Jeg tar Forever Alo Vera, hvordan er disse i forhold til Alo vera du bruker ??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym. Använd det du har hemma till det är slut, och sen kan du titta lite på vad för märke du vill ha i fortsättningen. Jag har funnit att Holistics Aloe vera har hög frekvens, därför har jag valt det;0)

   Radera
 2. Kanonbra tips! Högkvalitativa produkter, tusen tack Isilia!

  SvaraRadera