onsdag 16 oktober 2013

Chakra balansering med Body Code

Med Body Code kan man balansere chakraene og  fjerne underliggende årsaker til at de kommer ut av balanse. Alt henger sammen i kroppen, på alle plan, så en vanlig chakrabalansering varer kanskje ikke så lenge om det finnes underliggende årsaker som gjör at de kommer ut av balanse igjen etter en stund.
Chakraene
er senter i kroppen der livsenergien i kroppen er konsentrert og flyter i store virvler. Hovedchakraene er rotchakraet nederst i halebenet(svanskotan), sakralchakraet under navlen, solar plexus chakraet lenger oppe i magen, hjertechakraet i brystet, halschakraet i halsen, tredje øyet i panna mellom øyebrynene og kronechakraet oppå hodet. Av og til behandler jeg andre chakra også)
Hvert chakra har å gjøre med ett spesielt område i menneskers liv, her er en forenklet oversikt:
Rotchakraet har med blant annet instinkt, overlevelse, sexualitet og stabilitet og er koblet til prostata og livmor.Om dette chakraet ikke er balansert kan det gi problemer i disse organene eller diss områdene av livet, og ubalanser her kan likeledes, andre veien, gi ubalanse i chakraet.
Sakralchakraet har med bl.a. relasjoner, kreativitet, nytelse, glede og reproduksjon, og er knyttet til testikler og eggstokker.
Solarplexuschakraet er har med personlig kraft, vekst og ekspansjon, fordöyelse(matsmältning), og er knyttet til bukspyttkjertelen.
Hjertechakraet har med kjærlighet, medfölelse, sirkulasjon, velbehag og pasjon å gjøre, og er knyttet til thymuskjærtelen.
Halschakraet har med kommunikasjon, ærlighet, selvstendighet og mental klarhet å gjøre og er knyttet til  skjoldbruskkjertelen.
Tredjeøyechakraet har med intuisjon, oppfattelse, visdom og inntak av lys å gjøre, og er knyttet til pinealkjærtelen(konglekjærtelen/epifysen).
Kronechakraet har med kontakt til den universelle intelligensen/Ånden, meditasjon, evnen til å være, og indre visdom.

Her ser du to eksempler på hvordan en behandling kan gå til
Klient 1:
Rotchakraet: ubalanse pga trapped emotion"(følelse som har satt seg i kroppen): av "overlykkelighet" følelsen var så sterk at klienten ikke klarte å prosesse følelsen så det satte seg i kroppen,  kom fra en satori-opplevelse(en mystisk opplevelse av bliss) Løste opp dette og chakraet ble balansert.
Sakralchakraet: ubalanse pga et fysisk trauma fra et annet liv.
Solarplexuschakraet, Hjertechakraet, Halschakraet, Tredjeöyechakraet og Kronechakraet: ok.
Klienten har siden følt seg ekstremt balansert, noe klienten ikke har vært på mange år.

Klient 2:
Rotchakraet:  ubalansert pga en ubalanse i spinalnervene i nakken, pga en "trapped emotion" av defensiveness(behov av beskyttelse), fra 5 års alder.  Löste opp følelsen, og nakkenervene og rotchakraet. ble balansert.

Sakralchakraet: ubalansert, pga et psykisk trauma av sorg & hjelpelöshet, fra 6 års alder, og en "idè-allergi"(et spesielt mentalt problem). Løste opp begge, og sakralchakraet ble balansert.

Solarplexuschakraet og Hjertechakraet var ok.

Halschakraet: ubalanse pga strålning fra 6 års alder, fra röntgen. Løste opp strålningen men chakraet var fortsatt ubalansert. Fant en såkalt "need-to-move-the-past-energi" fra 6 års alder (ett minne man behøver å legge bak seg). Løste opp det og halschakraet ble balansert.

Tredjeøyechakraet: ubalanse pga et "dispairanchor" fra et annet liv, dette er en spesiell energi som er en slags følelse av at det ikke nytter, klienten ble ikke trodd av andre. Løste opp denne og chakraet ble balansert.

Kronechakraet: ubalanse pga et fysisk trauma  fra 4 års alder. Dette var en følelsesmessig hendelse som var såpass sterk at kroppen oppfattet den som fysisk. Fant også en følelse av "effort unreceived"(man har f.eks.gjort så godt man kan men ingen legger merke til det), og en "disconnection". Disconnection er et brudd på komunikasjonen mellom den fysiske kroppen og den spirituelle kroppen. Løste opp disse tre tingene og chakraet ble balansert.

Kundaliniflyten (flyten av livskraft i ryggraden) lå på 65% før, og på 85 etter  behandlingen hos denne klienten. Klienten meldte om et oppsving i livet sitt etter behandlingen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...