lördag 21 september 2013

Begynnelsen til Hjertet. Utrolig spennende informasjon om hjertet, informasjon som kan forandre livet ditt helt!

 

Hjertet har flere dimensjoner: det fysiske hjertet (blodpumpa), hjertechakraet,  og alle følelsene som man kan kjenne med hjertet.
Denne artikkelen inneholder informasjon om utviklingen av hjertet på fosterstadiet og annen informasjon som er superviktig for alle som vil oppnå sitt fulle potensial, og om rollen behandlingsformene Emotion Code og Body Code kan spille for helse og velvære hos foster, barn og voksne.

 
Hjertet er det første organet som utvikles i fosterstadiet, det behøvs for å pumpe blodet rundt i den ørlille kroppen så de forskjellige delene av kroppen skal få næring og vokse. Men det er enda en grunn til at hjertet vokser frem først, og denne er det få som vet om.
 
Når hjertet slår skaper det ett elektromagnetisk felt som stråler ut til alle cellene i kroppen.
 
Dette feltet fortsetter videre ut, utenfor kroppen. Hvorfor er dette viktig? Fordi det er dette ”hjerte-feltet” som informerer cellene om hva de skal gjøre og hva de skal bli til i fosteret. Det er et felt av informasjon som resonerer av skapelse.
Kvantefysikken har vist at det finns et felt eller en energi som styrer de biologiske systemene i kroppen, i tillegg til de biokjemiske og de fysiske systemene. Hjertet har  vært kalt ”den første hjernen”, og det finnes nå en spesiell avdeling innenfor hjerte-nevrologien som studerer dette.
 
Denne filmen forteller forbausende ting om hjertet, og om den informasjonen som hjertet sender ut (Hjerte-feltet):
Når du har sett filmen ovenfor vet du litt mer om vitenskapen om hjertet. Men hva har dette med Emotion Code och Body Code å gjøre?
Jo, hjerte-feltet til et foster kommuniserer med hjerte-feltet til moren, og også med hjertefeltet til de menneskene som moren kommer i kontakt med. Om moren har følelser som har satt seg  i kroppen (Trapped emotions), eller om moren har et skall rundt hjertet (Heart wall), vil dette påvirke morens felt som igjen vil påvirke fosterets, og dette kan påvirke hvordan cellene og organene bygges i fosteret.

Her kommer Epigenetikken inn. Epigenetikk er et studiefelt som hevder at det ikke er genene som påvirker vår biologi, men derimot miljøet. Dette er et veldig spennende område fordi det sier at vi ikke er prisgitt de genene vi har fått utlevert, men at vi har mulighet til å påvirke helsa vår selv! Se  filmen for mer informasjon:

Hjerte-feltet plukker nemlig opp informasjon som har med vekst og med overlevelse å gjøre, og dette påvirker hvordan genene leses! 

Hjertet fortsetter å være det viktigste fokuset i kroppen, fra fostertiden og ut livet. Hjerte-feltet påvirkes av samme faktorer som under fostertiden og kan påvirke vår fysiske kropp. Når man får løst opp ”trapped emotions” (følelser som har satt seg i kroppen) og fjernet hjerteveggen(heart wall), kan man si att kanalen der informasjon blir delt mellom mennesker blir ”renset”. For eksempel: om det sitter sorg eller skyldfølelse rundt hjertet vil frekvensen av disse følelsene farge hjerte-feltet. Dvs. den energien som hjertet sender ut vil inneholde disse frekvensene, og de vil bli reflektert tilbake til personen som fysiske hendelser og/eller som følelser. (Loven om attraksjon: det man sender ut får man tilbake)

Så du forstår sikkert nå at hjertet spiller en enormt stor rolle, helt fra fostertiden og opp til voksen alder. Hjertet påvirker alt fra helsa vår og hvordan vi har det i oss selv, til relasjonene våre, og styrer faktisk også hvordan omgivelsene våre er.

Gjennom å løse opp hjerteveggen (heart wall) og andre følelser som har satt seg i kroppen (trapped emotions), er det mulig å få kontakt med hjertet sitt igjen.

Les mer om hjerteveggen (heart wall) her


Eller se denne filmen:
Mer info om Emotion Code: http://isilia.com/Emotion%20Code.html 
Mer info om Body Code: http://isilia.com/Body%20Code.html

Kilde: Healers Library
Oversatt resymè: Isilia Holmøy
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...