måndag 3 juni 2013

Vad är Emotion Code?

Emotion Code är en relativt ny behandlings metod i Skandinavien. Metoden skapades av Utah-Kiropraktorn Bradley Nelson och går ut på att lösa upp känslor som satt sig i kroppen. När man upplever en stark känsla kan den stanna i kroppen om den inte har bearbetats färdigt. Den blir sittande som en boll med energi som har känslans specifika frekvens, och den stör energiflödet i kroppens vävnader och organ.

Hur det funkar
Man använder kinesiologi för att testa fram vilken känsla det gäller och löser upp den med djup intention som man förstärker med en magnet som rullas längs kroppens huvudmeridian. Man går t.ex. ut ifrån et problem, fysiskt eller känslomässigt eller annat, och frågar kroppen vad som är orsaken till problemet. Kroppen innehåller ett arkiv (undermedvetandet) där allt som hänt finns lagrat som på en hårddisk. Kroppen fungerar också som en lögndetektor, Om man utmanar en muskel efter att ställt en fråga är den stark om svaret är ja. Om svaret är nej blir musklen svag. Kinesiologi har varit använt av alternativ terapeuter i många år. Det är heller inte nytt att känslor kan sätta sig i kroppen och skapa obehag, smärtor och sjukdom .
Läs boken och lär dig själv
Det geniala med Emotion Code är systemet som Dr. Brad har skapat, det är så enkelt att alla kan lära det efter att läst boken EmotionCode. Boken finns som pappersbok, e-bok eller audio-bokMetoden är nu väl beprövad genom flera år i USA och andra länder och det finns många som använder den i sin terapeut praxis.   
Man kan även behandla på distans, lite svårt att svälja för några, men man kan inte se bort ifrån resultaten; de är lika goda som vid en behandling med personligt möte. Förklaringen till att det går att behandla på distans är att alla är kopplade till ett kollektivt fält som man tappar in på genom kinesologin. Kvantefysiken verifierar i dag att detta fält finns. Så använder man sin egen kropp som stand-in när man testar. Kruxet är att vara bra på själva kinesiologin, det är helt nödvändigt får att behandlingen skall funka.
Vad Emotion Code kan användas till
Jag har jobbat med metoden på heltid sedan maj 2012 och har nu mycket erfarenhet med vad den kan användas till.  Dr. Brad hävdar att känslor som satt sig i kroppen kan vara underliggande orsak till såväl fysiska sjukdomar som utbrändhetssyndrom, depression, ångest, fobier och alla typer av mental sjukdom, och jag har själv sett att det stämmer. Här finner du några av mina referenser.
Mina klienter är ofta mycket överraskade över att känslor från traumatiska händelser för många år sedan, kanske enda från man var helt liten eller även när man låg i sin mammas mage, kan vara orsaken till de olika problem och sjukdom man har i dag. Många har känsla av att något från forntiden håller de tillbaka medans andra bara undrar varför de inte blir helt friska eller varför de inte kommer vidare i sina liv.
Jag är Certifierad Emotion Code praktiker, så om du vill ha hjälp kan du boka en  Emotion code session hos mig.


Du finner information om Tidbokning och prisar (också på norska och engelska) här: www.isilia.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...