söndag 9 juni 2013

Jag har stor tro på vänlighet - visdomsord


klicka för större bild
 
När man är vänlig mot andra sprider man frekvensen av vänlighet. Det är så universum fungerar, allt man skickar ut kommer tillbaka till en, i en eller annan form, som en bumerang. Så det säger sig självt att det smartaste är att använda lite energi på att försöka vara vänlig, även om man kanske inte känner sig så vänlig på insidan.
 
Du kan ju tänka dig själv, hur kommer du reagera på en människa som är ovänlig mot dig? Och hur kommer du reagera på en som är vänligt sinnad?
 
Jag har en vän, han är den vänligaste människan jag känner. Han får stadigt positiva överraskningar från livet och är ett bevis på den här mekanismen i universum.
 
Du kan ju prova  själv, så får du se....
 

1 kommentar:

  1. Oh ja så rätt du har. Vänlighet blir man ju så glad av och om någon är ovänlig blir man ledsen länge efter. Jag försöker tänka vänliga tankar även om människor som kanske inte varit så snälla mot mig, inte alltid lätt men jag mår faktiskt bättre än om jag bara går och tycker fy vad elaka de varit mot mig.
    Cathy

    SvaraRadera

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...