onsdag 12 juni 2013

Ditt liv - en blåkopia - visdomsord

Klicka för större bild


Vi skapar själva våra liv.

Både det som är bra - och det som är mindre bra.

Våra tankar är inte våra egna, de kommer ifrån mänsklighetens kollektiva fält, där finns alla tankar och känslor som någon någonsin tänkt eller känt. Så här finns allt, från det värsta lägsta till det högsta mest vackra och ädla, och människor får in delar av det som en radio eller TV får in signaler från etern.
Vilken frekvens vi får in, hög eller låg, bestäms av vilken frekvens vi har själva, som igen bestäms av bl.a. vår programmering från barndomen och val vi tagit igenom livet.

Vi kan inte stoppa tankarna, det kollektiva fältet är för stort och kraftfullt för det. Alla som försökt meditera och bestämt sig för att de skall tömma sitt huvud och inte tänka något, vet det. Tankarna kommer vare sig man vill det eller ej. Så bästa sättet att hantera det på är att bara vara medveten om tankarna och känslorna och veta att de inte har något med oss själva att göra. 

Det här är en god nyhet, att vi behöver inte ta ansvar för allt det som kommer över oss, det ända ansvaret vi behöver ta är att distansera oss ifrån det och tänka på det som radio/TV-program som står på och tjatar, och bara inte bry oss om det. 
Alla upplysta mästare säger det samma: tankarna är inte dina egna

Vi kan bestämma oss för att omvärdera vårt trossystem dvs. titta noga på var och en av våra sanningar - om oss själva, om andra människor, om livet....och se om vi vill förändra på dem. Vårt trossystem är inkodat i oss genom uppväxten och är alltid färgat av våra föräldrar och andra vi hade runtom oss i uppväxten, så det mesta av våra trossystem är inte ens något vi valt själva.

Sen så finns det underliggande trossystem i undermedvetandet som ligger och magnetiserar händelser utan att vi vet om det. Några av de här omedvetna programmen är inte så positiva, och det är de som är skuld i att vi skapar negativa saker om och om igen även om vi inte vill det.

Det finns tekniker och behandlingsformer man kan använda för att omprogrammera de här underliggande programmen, t.ex.Three Dimensional Therapy /T3). Och om man löser upp negativa känslor  som fastnat i kroppen blir allt det här lättare att få till, då frekvensen på ens energisystem stiger. Bra metoder är Emotion Code ,och den mer omfattande Body Code.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...