tisdag 19 augusti 2014

Är du tung eller deprimerad? eller har du problem med relationer till andra människor?

HÄR ÄR INFORMATION SOM KAN FÖRÄNDRA DITT LIV FULLSTÄNDIGT, PÅ KORT TID:

När du får löst upp din Heart Wall får du kontakt med ditt hjärta och därmed med dig själv och din intuition. Du kommer nästan garanterat känna dig lättare och gladare, för en Heart wall består av tunga negativa känslor som tynger och drar dig ner. Mer än 90 % av befolkningen har Heart Wall.

Har du tänkt på att negativa (obehagliga) känslor ofta känns tunga, och när man har dessa känslor känner man sig tung och deprimerad och utan energi? Det är för att de negativa känslorna har låg frekvens. Alla känslor har sin specifika frekvens, och de ljusa lätta känslorna har högre vibration. Om du ofta har mycket negativa känslor kan du gå ut ifrån att tunga känslor/frekvenser har fastnat i din kropp, och de drar dig ner både i humör och energinivå.

När de här känslorna ligger runt ditt hjärta kallas det en Heart wall. Med en Heart Wall runt hjärtat är det svårt för människor att känna att de får riktig kontakt med dig, och det blir också svårt för dig att skapa djupa relationer med andra även om du vill, för det är en osynlig vägg mellan dig och andra människor. 

Man kan lösa upp en Heart Wall med Emotion Code behandlingar. Man lokaliserar och löser upp en och en känsla helt till skalet är borta. Som regel behövs 2-4 sessioner för att lösa upp hela skalet.

De som har fått sin Heart wall löst upp berättar att de fått mycket lättare att skapa goda och nära relationer till andra, och att de lättare får till att skapa livet så som de vill ha det, då det blir mindre "motstånd".

Många som varit singlar mot sin vilja har faktiskt funnit kärleken kort tid efter att de fått löst upp sin Heart wall. Många klienter berättar att de också fått bättre kontakt med sina barn, och väldigt många är inte deprimerade längre. Immunförsvaret blir också bättre efter borttagning av det här skalet runt hjärtat. Några människor har brustet hjärta (broken heart), det kräver speciell behandling men kan lätt repareras/helas. 

Höres det här intressant ut? Prova en förstagångsbehandling med Emotion Code för 150 kr, så får du ett smakprov till att börja med. Boka en session i dag. Dessa behandlingar ges väldigt effektivt på distans över skype eller telefon.

Har du fortfarande frågor?  maila:  isiliah@gmail.com
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...