fredag 13 juni 2014

Broken heart / Brustet hjärta, symptom och healing


”Broken heart” kallas det när det icke-fysiska hjärtat är skadat. 

Vi människor har ju i tillägg till den fysiska kroppen också andra kroppar som inte är fysiska, som ser likadana ut om man kunde se de, och som finns på samma plats som den fysiska kroppen men existerar på andra vibrationsnivå. Det fysiska hjärtat pumpar blod, men spirit-hjärtat har med kärlek och medkänsla att göra, djupa positiva känslor mellan människor som gör livet värt att leva. Om den här dimensionen av hjärtat inte fanns vore livet grått och dött, de människor som inte har kontakt med sitt hjärta sjunker i frekvens och kan till slut finna på att skada andra och göra förfärliga saker för att kärlek och medkänsla inte existerar i deras medvetande.

Ens spirit-hjärta kan skadas om man upplever ett plötsligt enormt trauma eller smärta, eller om man lever under mycket dåliga förhållanden över lång tid. Ens hjärta kan då skadas (som i sången: ”mitt hjärta är delt i 1000 bitar…..”). Det som egentlig händer är att det blir brott i kommunikationen mellan olika delar av spirit-hjärtat,  det blir en så kallat ”disconnection”. Resultatet blir ju att det icke-fysiska hjärtat slutar fungera som det skall.

Symptom på ett broken heart (brustet hjärta) är att glädjen är borta och man känner sig ensam och ledsen/deprimerad. Om det är riktigt illa känner man inte så mycket för att man är helt avstängd. När jag "känner" på energin till en människa med broken heart känns det som deras spirit är nästan borta, dvs energin, livsglöden och viljan att leva finns knappt.

Men det går lyckligtvis att reparera!

Jag har haft många klienter med broken heart, och de får sakta tillbaka livet sitt när deras hjärta helas. Alla ”broken heart” klienter som vänt sig till mig har också en ”heart wall” (skal runt hjärtat). Båda måste lösas upp om man skal få det bra, och om man skal ha chans att bli sin fulla potential.

Några klientfall:

En äldre man fick broken heart för att hans mamma försökte ta abort när hon var gravid med honom och han kände alltid att hon inte ville ha honom. Han fick jättesvårt med relationer och hans liv blev inte alls bra, men han känner nu efter att hans hjärta är helat, en stor lättnad och att livet börjar smila igen. 

En kvinna fick sitt broken heart för att hon kom på sjukhus som liten och föräldrarna lämnade henne där”. Jag känner stor skillnad i energin på den här klienten efter hjärtat blev helat, hon ser ljusare på livet och hon skrattar när vi talas, det förekom aldrig innan. 

En annan klients hjärta skadades då hans mamma blev jättesjuk och inte kunde vara där för honom. Efter att jag helade hans hjärta ”kände han sig ögonblickligen lättare i energin och det skedde något inuti bröstet”.  

Jag hade också en klient vars både föräldrar var drogmissbrukare, han blev misskött genom hela uppväxten. Hans hjärta fick skada, men det är nu läkt och han får det nu bättre och bättre hela tiden och har börjat se ljust på framtiden.

Alla dessa klienterna fick behandling/healing på distans (med skype-kontakt) med bland annat behandlingsformerna Body Code och Emotion Code. Det är som regel andra saker runtomkring som också måste lösas, i tillägg till att hela hjärtat, innan en människa kan bli sin fulla potential. Men hjärtat är nästan alltid det viktigaste att starta med. 

Det är fantastiskt att det går att hjälpa människor att älska och att känna medkänsla och glädje. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...