tisdag 17 september 2013

Hvis det er skadelig å spise - Visdomsord

 
 
Om et  hudpleieprodukt(hudvårdsprodukt) er giftig eller skadelig å spise(äta), bör man vanligvis ikke smöre det på huden. Husk at huden ikke er tett, alt du smörer på deg går inn i blodströmmen og spres i kroppen.
 
I dagens medisin kan man få flere legemidler som kremer, blant annet hormoner, og det er blitt mer og mer utbredt med medisin-plaster (f.eks. "röyke-plaster")
 
Så les litt på innholdsdeklarasjonen för du sminker deg og smörer på deg kremer og oljer. Mange produkter inneholder så mye kjemisk at de föles mer som balsamerings-middler (du vet: mumier) enn noe som skal gi huden mer livskraft. Men det finnes i dag flere kosmetikk/hudpleie-merker som legger vekt på å bruke rene og naturlige ingredienser, så man kan ju velge noen av disse. De gamle gode merkene Weleda, Dr.Hauschka og Lavera kan anbefales, men det finnes sikkert flere nyere merker som også er bra.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...