torsdag 27 juni 2013

Heart Wall / skalet runt hjärtat, orsakar depession, men löses upp med Emotion Code

Det är meningen att man skall känna glädje varje dag, även utan särskild orsak, och det skall vara möjligt att känna djup kärlek till sig själv och till andra. Detta är människors naturliga tillstånd.
 
Har du det så, eller känner du att det är något som fattas?
 
 
Elektrokardiogram (EKG) och Magnetokardiogram (MKG)
 
Hjärtat är det mest kraftfulla organet vi har i vår kropp, det slår ca 100.000 gånger pr. dag (det blir ca 40 millioner slag pr. år) och genererar faktiskt 60 till1000 gånger mera elektromagnetisk energi än hjärnan!

 
 
Hjärnan kan inte klara sig utan hjärtat, men hjärtat forsätter att slå även om förbindelsen mellan hjärnan och hjärtat skulle bli förstörd.
 
Vetenskapen började mäta hjärtats elektriska fält när elektrokardiogram maskinen blev uppfunnen 1895. EKG är bild på hjärtslagen i form av en graf.
 
Men för inte så länge sedan blev en annan teknologi uppfunnen där man kan mäta det magnetiska fältet runt hjärtat (Magnetokardiogram / MKG). Med den här utrustningen kan man se att hjärtat har ett magnetiskt fält som sträcker sig upp till 3,5 meter i diameter runt kroppen! Man har med den här teknologin  funnit några fantastiska saker:
  • Hjärtat  skickar besked till alla organ i kroppen med varje slag!
  • Hjärnan lyder beskeden som hjärtat skickar!
  • Hjärtat kan tänka själv oberoende av hjärnan!
  • Hjärtat har ett minne och förmågan att komma ihåg saker!


Innan har man trott att hjärnan styrde allt och var det ända organet som kunde tänka och komma ihåg. Men det ser faktisk ut som om gamla kulturer förstod mera om hjärtat än vi har gjort. I de flesta kulturer såg man på hjärtat som ”själens säte” , ”kärnan i vårt varande”, ”kärlekens källa” och ”källan till vår kreativitet.” Det står också väldigt mycket om hjärtat i Bibeln. Men nu visar vetskapen att hjärtat nog inte är bara en pump så som  som de flesta trott.
 
Hjärttransplantations historier
 
Vetskapsmän tror nu att hjärtat är som en hjärna nummer två. Man började förstå detta efter att man börjat med hjärttransplantationer. Den som fick ett nytt hjärta övertog av och till donatorns minnen och passioner och även sättet att vara på.

Här är några kända exempel:
 
-En 47 år gammal vit man fick ett hjärta från en 17 år gammal mörkhudad afrikan. Han var förvånad över sin nyfunna kärlek för klassisk musik. Han fann senare ut att hans donator älskade klassisk musik och spelade violin. När han blev skjuten av några som körde förbi i en bil, kramade han sin violin till sitt bröst.
 
-En man på 25 fick ett kvinnohjärta, hans flickvän är jätteglad då han nu tycker jättemycket om att shoppa.
 
-En advokat fick hjärtat till en 14 år gammal pojke och ärvde ett starkt sug efter Snickers choklad.
 
-En 7 år gammal flicka fick hjärtat till en annan flicka som blev mördad. Efter operationen hade hon återkommande mardrömmar om att bli dräpt, och hennes beskrivningar av mordvapnet och mördaren ledde till att mördaren greps och blev dömd!
 
Jag hade själv en vän, som fick en hjärtklaff från en kvinnlig donator. Efter det kom han  i kontakt med sin kvinnliga sida och upplevde att han blev mer känslig och lättrörd.
 
Heart  Wall, skalet runt hjärtat
 
Kanske du någon gång i ditt liv har haft den fysiska känslan i bröstet som vi kallar hjärtsorg. Det känns som ett tryck eller obehag i bröstet och kommer när någon kränker oss djupt eller  om vi upplever djup sorg, smärta eller förlust. Hjärtat är nog vår kärna, precis som de tänkte i de gamla visa civilisationerna. Om man känner den här känslan mer än en gång så bygger vi (ofta omedvetet) upp ett skal eller en vägg runt vårt hjärta för att hindra det i att bli helt "krossat". Det här skalet är självklart inte fysiskt, det är energetiskt skikt, men det påverkar hela människan med sin tunga frekvens.

 
 
 
När man är liten och växer upp i en dysfunktionell familj eller om man upplever traumatiska händelser eller på annat sätt blir djupt sårad, påbörjar man byggandet av ett skydd runt hjärtat. Skalet blir tjockare med tiden när man upplever mer traumatiska händelser.
 
Något nästan mystiskt som vetskapen har upptäckt är att när en person känner kärlek för en annan kan man mäta hjärtslagen till personen som skickar kärlek i de magnetiska hjärnvågorna till mottagarpersonen! Så det är en slags energikommunikation mellan människor hela tiden, hjärtat skickar den energifrekvensen som vi kallar kärlek och tar också emot.
Men hur blir det här om man har en Heart wall (hjärtvägg) runt sitt hjärta??
 
Hjärtväggen är viktig när man bygger den, det är något man gör för att överleva. Man vill slippa att känna, för det gör för ont, och det är just det man uppnår med en ”Heart wall”. Men man betalar ett dyrt pris för skyddet man byggt upp. Man blir mer och mer avdomnad ju tjockare skalet blir. Man kan till slut inte känna känslor och därmed inte heller kärlek. Man blir helt flat i energin och det blir allt svårare att känna djup samhörighet med andra människor, därför känner man sig utanför och ensam. Ofta blir man också deprimerad och man förlorar kontakten med sig själv och sin inspiration och intuition; till Anden.
 
När man löser upp hjärtväggen med Emotion Code kan man återigen ge och ta emot kärlek, och känna behagliga känslor.
 
Min erfarenhet visar att väldigt många har en hjärtvägg/Heart Wall, kanske över 90%. (Det är ju inte alltid lika lätt att leva på den här jorden.)
 
 
Tror du att du har en hjärtvägg? Boka en tid för Emotion Code så får du veta!


Distanskonsultation:http://www.isilia.com/telefonkonsultationer.html
Boka tid:   https://www.timecenter.com/isilia/boka/?rid=18374&tjid=39805
 

 
Källor: Healers Library
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...