Bloggarkiv

måndag 24 juni 2013

Detoxa med de fantastiska NCD2 Zeoliterna

Zeoliter är mineralförbindelser som är otroligt bra för att detoxa (rena ut gifter) från sin kropp. De har varit i bruk i hundratals år, båda till rening av matsmältningskanalen hos människor och djur, och även till vattenrening.
Det finns 40 olika sorters zeoliter. Zeolit-mineralerna bildas när kokande lava möter havet, ordet Zeolit betyder rätt och slätt "kokande sten". Zeoliter har en kraftig negativ laddning som gör att de drar till sig och binder  gifter och tungmetaller, gifterna har nämligen en positiv laddning.
Det som kan vara problemet med en del zeoliter är att de redan har dragit till sig gifter från naturen, partiklarna är då för stora för att tas upp genom tarmen. Men Waioras Natural Cellular Defense (NCD2) har i sin zeolitprodukt lyckats rena och göra partiklarna små nog till att passera tarmväggen, så att de kan binda och oskadliggöra gifter och tungmetaller  som finns i kroppen. NCD2 är tio gånger starkare än föregångaren NCD. Man behöver bara tre droppar två ggr per dag, som man blandar ut i ett glas vatten. Den här produkten är fantastisk, jag har använt NCD2 själv, och har blivit av med en hel del små-åkommor, och jag får samma besked från mina klienter. 

Fler och fler menar nu att en av de underliggande orsakerna till att människor har svårt att gå ner i vikt är att fettreservarna fungerar som deponerings platser för specialavfall(gifter) i kroppen, och om man bantar eller tränar för att få bort fettet ökar koncentrationen av gifter i kroppen så att man mår sämre. Sen så finns det mekanismer i kroppen som hindrar fettet att förbrännas, just för att i fettväven gör gifterna ingen skada. Om fettet försvinner kommer ju gifterna ut i blodet och förs runt i kroppen.
Därför kan det vara en mycket god idé att använda zeolit om man vill gå ner i vikt.

Annars så tycker jag priset är mycket rimligt för en sådan effektiv och dryg detox produkt. Mer info här


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar