söndag 16 juni 2013

Att skylla på andra är att ge ifrån sig sin energiKlicka för större bild

När du lägger skulden på andra för dina problem, då säger du faktiskt till universum att du är ett offer och att du inte har någon kraft att påverka situationen själv. 
Och universum bekräftar din beställning. 

Men när du tar fullt ansvar för ditt eget liv och allt som har hänt dig, då tar du tillbaka din kraft. Du ser då att du är skaparen i ditt liv, och du bekräftar att du har skapat eländet själv. Orsaken till att vi skapar problem för oss själva är att vi är omedvetna och vet litet om Sanningen, att vi inte ser att allt är frekvenser och att det är möjligt att höja sin egen frekvens, och att vi har negativa program i våra undermedvetanden som utan att vi vet om det ständigt skapar samma grej om och om igen.

Du kan i dag bestämma dig för att nu vill du skapa något annat som är mer positivt och harmoniskt för dig själv. För har du skapat elände så kan du också skapa glädje. Det ena är egentlig inte svårare än det andra, bara man finner ut hur man gör.

Bestäm dig för att du vill sluta skylla på andra, sen är det viktigt att omprogrammera sitt undermedvetande och höja frekvensen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...