tisdag 23 april 2013

Ärligt talat, tycker inte du också att vaccinations hysteriet gått allt för långt?


 
I går var jag på ICA i Jönköping och handlade och mitt i entrén stod en stor skylt som uppmanade folk att vaccinera sig mot "fästing-bett-sjukan" Jag är rädd att många kommer gå på det här bedrägeriet för att de inte är informerade och inte förstår så gott hur deras egen kropp fungerar.
Jag vill du skall veta att jag verkligen inte fördömer de som tror vaxiner är nödvändiga, för vi har över många år översvämmats av information och indoktrinerats av Läkemedelsbolagen och Hälsomyndigheten. Galenskapen började för många år sen med vaccin mot barnsjukdomarna och har urartat till extrema omfång (nya förslag vill ge 20 sprutor pr baby innan ett års ålder i USA), det är egentlig otroligt att så många överlever. Nu vill man vaxinera alla mot influensa, och alla ungdomar, båda flickor och pojkar(!) mot livmoderhalscancer, och i tillägg finns massor av andra vacciner som "starkt rekommenderas".
Efter mera än 40 år med propaganda tror hela befolkningen att det är så det ska va och helt nödvändigt för att överleva. Det har blivit inprogrammerat i det kollektiva medvetandet. Alla vet ju hur en lögn blir en sanning om man upprepar den ofta nog och länge nog. Ett exempel: jag har klienter som varje dag har fått höra från sina föräldrar att de är värdelösa och dumma. 20-40 år senare är de överbevisade om att de är dumma och värdelösa, de är helt kortslutna och deras liv förstört. (Lyckligtvis går det att reparera.)
Men tillbaka till vaccinerna. Problemet startar med att det finns några "intelligenta" människor utan hjärta som är sjukligt intresserade av makt, de har alldeles för mycket pengar och egendomar. De äger läkemedelsbolagen men kontrollerar också nyhetsbolag, TV-stationer,  bankar, med mycket mera så att de genom press och/eller mutor kan styra mycket bakom kulisserna - även hälsomyndigheterna i vårt land.
De flesta intelligenta, utbildade och välmenande människorna som jobbar i de styrande organen och i vården är också hjärntvättade. De tror fullt och fast på vaxinerna och vill uppriktigt hjälpa människor så det är ingen mening med att attackera de. De kommer få en chock när sanningen kommer fram, och det är jag säker på kommer att hända. Om du har följt med så har du nog sätt att det rullas upp skandaler, den ena efter den andra, som har med korruption och lögner i forskning och marknadsföring av vacciner och mediciner att göra, och även info om giftigt innehåll och allvarliga biverkningar och sen-effekter som oberoende forskare nu upptäcker, så det finns faktiskt hopp om att naturen och förnuftet snart vill segra.
Men vad skall man då göra istället för vaccination, för att skydda sig mot alla sjukdomsfaror?
Det bästa är att ta ansvaret för sin kropp och hälsa SJÄLV, och det finns MYCKET man kan göra själv. Tror du det är svårt? Det är det INTE, om man börjar synkronisera sitt medvetande till naturen igen, så är det faktiskt inte så svårt att hålla sig frisk. Om man redan är mycket sjuk behöver det inte hellre vara särskilt komplicerat. Se på alla som har blivit helt friska från allvarliga sjukdomar, även cancer, genom att t.ex. pressa färsk juice varje dag, det finns massa info om det här.
Man får en häftig effekt i sin kropp om man slutar äta all processat mat, mat som är besprutat, som innehåller kemiska tillsättningsämnen och genmodifierad mat. En annan sak som är effektivt är att lösa upp känslor som satt sig i kroppen, för de stör flöde och balans.
Jag vill påstå att om man hjälper sin kropp så immunförsvaret blir starkt, då blir vacciner helt onödiga. Om försvaret fungerar som det skall så kan ingen virus eller bakterie invadera din kropp. Det är som att rensa gatorna för sopor, då vill råttorna försvinna av sig själv, och man behöver inte ty till råttgift. 
Om man redan har blivit sjuk finns saker som kolloidalt silver, MMS, olivenbladekstrakt, grapefruktkärneekstrakt och Neem mm. som effektivt och utan biverkningar tar död på sjukdoms bakterier, parasiter och virus mm. Det bästa är att söka hjälp från en duktig naturterapeut. Sen är det viktigt att se till att det miljön i kroppen blir sådan att de inte trivs, det kan vara allt ifrån psykologiska orsaker till något fysiskt som försurning i kroppen.
Kroppen är inte dum. Den här super-komplexa "biomaten" (biologisk robot) som är din fysiska kropp och som vetskapen bara har skrapat ytan i att förstå hur fungerar- du tror väl inte den saknar ett program för att reparera sig själv?
Jag påstår att bästa sättet, faktiskt det ÄNDA sättet att bli riktigt frisk på, är att lägga förhållanden till rätta för kroppen så att den kan reparera sig själv.
Jag har själv varit mycket sjuk så jag VET att det går.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...