lördag 10 mars 2012

Meet the parents, med Ben Stiller och Robert De Niro från 2000

Greg Focker (Ben Stiller) är väldigt förälskad i sin flickvän Pam och är redo att fria till henne. Men så ringer Pams syster och berättar att hon skall gifta sig, och Greg får veta att hennes pappa, Jack Byrnes (Robert De Niro) förväntar sig att bli tillfrågad innan någon friar till hans döttrar. Så han bestämmer sig för att vänta med frieriet.

Resan till New York för att vara med på Pams systers bröllop blir ett svårt mandomsprov för Greg. Jack är pensionerad från sitt jobb i CIA men har inte klarat av att lägga av med sitt spionerande. Han är en mycket misstänksam man som har installerat övervakningscameror i hela huset. Gregs försök att vinna Jacks förtroende visar sig vara helt omöjligt.

Urkomiska scener med katt-problem, Pams rika expojkvän, röksug & nikotintuggummi, brand och kloaköversvämning är bara några av olyckshändelserna som Greg drabbas av. Det hela håller på att sluta med katastrof.

Den här filmen är riktigt rolig. Det finns 2 delar till: Meet the Fockers(2004), och Little fockers(2009).






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...