lördag 25 februari 2012

What women want, med Mel Gibbson och Helen Hunt från 2000

Nick Marshall(Mel Gibbson) som är administrativ chef i ett reklamföretag växte upp med en mamma som var showgirl i Las Vegas. Han är en chauvinistisk man som är god till att förföra kvinnor.
Precis när han tror han skal få ett jobbavancemang får han veta att chefen istället ger jobbet till Darcy McGuire (Helen Hunt), för att de lättare skal kunna sälja till kvinnor.
Nick blir mycket besviken. Så kommer han ut för en olycka på badet hemma, och dagaen efter märker han att han kan höra alla kvinnors tankar. Han får först panik och uppsöker till sin psykiater för att få hjälp, men hon säger: "Om män är från Mars och kvinnor från Venus, och du talar Venusianska, då kan världen bli din!" Då kommer han på att han kan utnyttja förmågan till egen vinst.
Han börjar lyssna på tankarna till alla kvinnor han möter och använder deras idéer som sina egna, men han börjar också att utveckla vänskap med sina arbetskamerater.
Du kan väl tänka dig att det blir många komiska situationer utav det här.
Filmen är härmed Isilia-rekommenderad!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Isilia och Zarah pratar Hälsa

  Missa inte denna video med mig och min goda vän Zarah Öberg. Vi arbetar på helt olika sätt men vi brinner båda för att hjälpa människor at...