Bloggarkiv

måndag 20 augusti 2018

Vad kan 21 dagars Healingen för frekvenshöjning göra för dig?

21 dagars healingen är perfekt för den seriösa spirituellt sökande, och är också till ovärderlig hjälp för alla som vill må bättre. Det är helt individuellt vad man upplever under 21 dagars Healingen, du får en personligt anpassad upplevelse som är precis det som behövs mest på den här tidpunkten i ditt liv.

Några känner sig glada och lättade hela perioden, medans andra får upp till ytan en del gammalt som de har stoppat in igenom livet. 

Under 21 dagars Healingen får du energihjälp från Källan med de tunga energierna. Efter perioden har du som regel blivit av med mycket gammal tungfrekvent materia (negativa energier som fastnat i kroppen/energisystemet) så att du känner sig lättare, plus att du har lärt dig hantera det som kommer till ytan, så att du slipper lida så mycket när mer kommer till ytan senare. Här är några få av återkopplingarna från de som var med i maj:-När jag lade mig igår så kom det en hög "healing-ton" i huvudet. Jag uppfattade den som blå.Vaknade idag utan huvudvärk, jätteskönt. Stort tack!

 
-Tack för dessa fina healing dagar! En dag kände jag en sorts sugande rening. Dagen efter upplevde jag en harmonisk lättnad till både kropp och själ, samtidigt började en förkylning ta form. Jag  hade ont i kroppen framförallt i höften, korsryggen och uppe i skulderbladen (precis de  du nämnde under Body Code sessionen). Mentalt har jag varit positiv under dessa healingdagar och överlämnat min förkylning till Källan. Förkylningen har nu idag lättat och värken borta. Är så glad och tacksam

 
-I morse när jag mediterade, så kände jag att det liksom drog i högra halsmuskeln några sekunder. Efter en stund kom ljudet igen men i intervaller - varade några sekunder. Och muskeln kändes mer. Sen när jag hade mediterat klart, så kändes det lugnare i halsmuskeln.


-Måste få berätta att det går jättebra och jag mår jättebra, har det lugnt och harmoniskt. Vid tidigare tillfällen när jag varit med har jag alltid haft något som skavt. Något som stressat mig, haft ågren eller varit orolig. Nu somnar jag tidigt och sover djupt och gott hela natten. I vanliga fall kan jag visserligen somna men sover lätt, kan inte somna om och vaknar tidigt. Det var länge sedan jag var såhär utvilad. Det är såååå skönt att må såhär! :) Tack snälla!

 
-I starten kom mye til ytan og jeg var lettere irritert enn ellers, så slapp dette noe, og du og jeg
 fikk også jobbet med andre ting hos meg (Body Code).
Jeg merker en veldig ny sterk ro og «stigning» i mine meditasjoner, en dag «fløy jeg ut» 
i en slags «vektløs tilstand» og mötte en lege som sier vi kan «spise oss friske». Jeg har to 
ganger kommet dit under meditasjonen min. En fantastisk fin opplevelse. Jeg merker ellers 
at jeg mister lysten til en del lavere frekvente ting.

 
-Tack så mycket! Det har varit fantastiskt. Så omtumlande och renande och storartat. Kärlek och tacksamhet 


-Vill berätta något positivt, att nu har jag börjat sortera vad jag vill se på tv. Och nu har jag åkt iväg med bilen och hälsat på en bekant. Det skulle jag inte ha vågat innan! Tack!


-Under hela healingen har det varit en fin process med utrensningar och jag har mått bra hela tiden i det som har pågått. Efter healingen har gamla minnen kommit och gått de tyngre känslorna har jag överlämnat till Källan och de mindre tunga har försvunnit av sig själv. Förstår att dessa upplevelser av utrensningar är för mitt högsta bästa...Stort Tack


Jag har mått riktigt bra under hela Healingen förutom någon dag som det var tungt 
någonstans mitt i. Annars jättebra! Det har varit mycket glädje i varandet. Tack & Kram till er 
båda!läs mera om 21 dagars Healingen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar